Sykkel-ekspertene Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen i TV 2.

Thor Hushovd blir ny Tour de France-kommentator for TV 2

Den tidligere proffsyklisten blir ekspertkommentator for sykkel hos TV 2.

Publisert Sist oppdatert

Thor Hushovd blir TV 2s nye ekspertkommentator for sykkel. Dermed blir han fast makker til Christian Paasche under blant annet Tour de France.

Allerede under Catalonia Rundt denne uka debuterer Hushovd i kommentatorboksen.

Hushovd har tidligere vært tilknyttet TV 2 som sykkelekspert i tre år.

– ­Jeg er veldig takknemlig for å være tilbake hos TV 2, og ikke minst hos den flotte sykkelgjengen i denne kanalen. Fra sist gang jeg var innom vet jeg at jeg her kommer til et veldig godt miljø, med bra mennesker og hvor det er mye kunnskap. Jeg gleder meg til å sitte flere timer i boksen sammen med Christian Paasche, som jeg mener er tidenes formidler og selve stemmen av sykkel, sier Hushovd i en pressemelding.

Sykkelsatsingen til TV 2 vil ellers bestå av Mads Kaggestad, Dag Otto Lauritzen og Magnus Drivenes.

– Vårt mål er å skape tidenes sykkelsesong på TV 2. Et norsk lag på startstreken i Tour de France og en 2023-kalender pepret med spennende ritt gir oss et strålende utgangspunkt. Så trenger vi de beste folkene i alle ledd, og da er det en stor glede å kunne ønske en kapasitet som Thor Hushovd velkommen tilbake til TV 2. Han vil bidra med unik erfaring og innsikt på det sportslige i sesongens viktigste ritt, sier sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen.

Powered by Labrador CMS