Det ble kun to sesonger av Svindeljegerne. Her ved programlederne Kjell-Ola Kleiven og Ole Eikeland.
Det ble kun to sesonger av Svindeljegerne. Her ved programlederne Kjell-Ola Kleiven og Ole Eikeland.

Svindeljegerne tas av skjermen: TV3 kjøper ikke en tredje sesong

- Veldig synd, sier programlederne.

Publisert

Svindeljegerne på TV3 fikk bare to sesonger på seg, for nå er det slutt, bekrefter kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i TV3-eier Nordic Entertainment Group til Medier24.

Kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i TV3-eier Nordic Entertainment Group.
Kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i TV3-eier Nordic Entertainment Group.

- Man er avhengig av å ha et høyt seertall når man kjører igang med et såpass ressurskrevende program som Svindeljegerne, så vi så oss ikke råd til  å gå på en ny sesong nå, sier, sier Hanum.

Serien tar for seg ulike svindelmetoder, og hvert program er bygget opp som en jakt som skal ende med en konfrontasjon med en eller flere svindlere.

Seetallet i den første sesongen var på 216.000 (TSR) og 154.000 (TSR) på andre sesong, opplyser NENT til Medier24.

Programledere var sikkerhetsekspert og blogger, Kjell-Ola Kleiven, og tidligere Pareto-megler og Nettavisen-journalist, Ole Eikeland.

Sistnevnte skriver på Facebook at det var veldig trist og synd.

- Stolt, men trist! Da fikk vi beskjeden fra TV3 at de ikke ønsker å kjøre en ny sesong med Svindeljegerne. Veldig synd, men når tv-stasjon og produksjonsselskap taper penger på produksjonen, samt for lave seertall, så var det dessverre uungåelig i den TV-verden vi lever i akkurat nå. Uansett er jeg veldig stolt av det Kjell-Ola og jeg har fått til med Svindeljegerne. To sesonger, og en fantastisk respons fra seerne med tips og engasjement, gjør at jeg tror at det vil dukke opp flere svindel-konsepter på TV fremover, bare i en litt annen wrapping! Jeg ønsker også å takke Monster og TV3 og alle de fantastiske personene som har vært med på å skape og produsere Svindeljegerne i både sesong 1 og 2. Uten dere, hadde ikke dette vært mulig. For en gjeng! Og en siste takk går til Une Søreide, som har drevet oss frem hos TV3. Du er bare helt rå! :-) Her et klipp fra da vi konfronterte en kryptosvindler på Malta, som tjener millioner på nordmenns og europeeres naivitet. Faen så gøy det var å ta han! :-) Og som Arnold Schwarzenegger så fint sier det: - I'll be back! :-)
Powered by Labrador CMS