...dette bildet er riktignok fra forrige Svarte Natta i 2015, men vi kommer snarest tilbake med flere bilder, video og innhold fra årets arrangement!

Svarte Natta-konferansen er i full gang - 300 deltakere på nordnorsk pressesamling denne helga

Russisk-amerikansk toppmøte, NRKs dominans, journalistutdanning og kvinnelige medieledere er blant temaene i Tromsø de neste dagene.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Annethvert år arrangeres Svarte Natta-konferansen i Tromsø - og denne helga er det igjen tid for den nordnorske mediebransjens høydepunkt. 

Det skjer med solid oppslutning. For etter noen år med sviktende deltakelse på flere regionale konferanser, er det imponerende mange påmeldte, gjester og navn på deltakerlista i nord. 

Over 300 navn står å lese på lista - fra hele landsdelen. På programmet står et solid utvalg av kurs, debatter og seminarer.  Det blir både internasjonal agenda, mediepolitiske slag og nordnorske diskusjoner.

Lørdag kveld er det også utdeling av de nordnorske Svarte Natta-prisene for de seneste års beste journalistikk.

 

Vi tar tempen lørdag morgen:

300 deltakere klare for Svarte Natta-konferansen i Tromsø! Vi snakker med leder Amund Trellevik og styremedlem Silje Charlotte Solstad før det braker løs:

Posted by Medier24 on 10. november 2017

 

Fra «vorspielet» og nordnorsk redaktørmøte fredag kveld: 

God stemning og oppmøte på nordnorsk redaktørmøte før Svarte Natta! Vi snakker med Steinulf Henriksen, Reidun Kjelling Nybø og Nina Einem:

Posted by Medier24 on 10. november 2017

 

Disse skal på konferansen - her er deltakerlista:

Powered by Labrador CMS