Millionær kutter støtten til Sørlands­nyhetene

Einar Øgrey Brandsdal sier han ikke lenger vil bidra med penger eller artikler til den kontroversielle Facebook-siden.

Publisert

«Sørlandsnyhetene er kommet for å bli, men uten meg. Jeg skriver i dag mitt siste innlegg, har frasagt meg administrasjonsrettigheten og da er det også naturlig at jeg også avslutter mitt økonomiske bidrag til siden. Det er endelig valg, kall det gjerne et verdivalg».

Det skriver han på Facebook-siden til Sørlandsnyhetene.

Brandsdal, som har tjent seg rik på netthandel, har skrevet et langt innlegg der han både innrømmer at Facebook-siden har mistet troverdighet - og han mener at maktkritikken har vært nødvendig.

Sørlandsnyhetene har i dag over 24.000 følgere på Facebook og har fått et massivt gjennomslag blant befolkningen, samfunnsdebatten og i valget.

For et par dager siden gikk Brandsdal ut og sa han ville gi en dusør på 500.000,- til informasjon fra Fevennen-journalister i forbindelse med en aktuell sak.

«Dusør på en halv million kroner gis bort ved oppklaring av e-post saken!», skrev han.

Medier24 har vært i kontakt med Brandsdal, som ikke ønsker å kommentere saken utover det han skrev på Facebook. 

Torsdag ettermiddag skriver han:

«Formålet har hele veien vært å søke etter sannheter, og flere av oss har nok følt at målet helliger middelet. Dessverre er noen blitt skadelidende for dette og jeg skal være den første til å beklage. Sørlandsnyhetene har tross alt vært en viktig kanal for mange, men dessverre har Sørlandsnyhetene mistet stor grad av troverdighet hos enkelte (..)».

Powered by Labrador CMS