Winta Negassi svarer i dag på Medier24s «sommerprat».
Winta Negassi svarer i dag på Medier24s «sommerprat».

Sommerpraten

– Jeg lider nok litt av «FOMO»

Winta Negassi må alltid sjekke nyhetene hver morgen - også i ferien, forteller hun i Sommerpraten.

Publisert

«Sommerpraten» stiller Medier24 en rekke personer i og tett på mediebransjen spørsmål om hva de gjør i sommer.

Neste kvinne ut er HR-sjef i Discovery og påtroppende styremedlem i Medienettverket, Winta Negassi.

– Hvordan oppsummerer du første mediehalvår 2020?

– Korona, hjemmekontor og zoom - og trilleturer for min del. Jeg er så heldig å ha mammaperm akkurat nå. 

– Men løfter vi blikket litt: Det har vært et turbulent halvår, men bransjen har igjen vist seg å være robust og omstillingsvillig. Og jeg er veldig imponert over mine kollegaer i Discovery, som har klart å levere TV-underholdning og Eliteserien med kun en håndfull personer på kontoret.

– Hva er årets flause til nå? 

– Jeg har faktisk ikke hatt noen store flauser ennå. Men jeg var på en zoom-call med teamet mitt her om dagen og ble fortvilet over at ingen svarte på spørsmålene mine, eller hadde noen kommentarer til det jeg sa. Men å gå i «mutefella» kan vel knapt kalles en flause lenger?

– Hvilken bransjeperson har imponert deg i år?

– Jeg har vært så utrolig heldig å få Torry Pedersen som mentor gjennom Medienettverkets mentorprogram. Han har en imponerende bakgrunn og er en veldig fin fyr, og jeg er veldig takknemlig for å få lære av ham. Så for meg: Torry.

– Hva gjør du i sommer? 

– Vanligvis reiser vi til Trinidad og Tobago hvor mannen min er fra, men i sommer må vi nok skape den karibiske følelsen her hjemme i hagen. Så det blir plaskebasseng, grilling, masse Soca-musikk og god stemning med familie og venner. 

– Hvilke medievaner tar du med deg på ferie?

– Jeg lider nok litt av «FOMO» (fear of missing out), og starter alltid dagen med å sjekke nyhetene (VG, Medier24, Kampanje og NY Times) og litt jobbmail. Disse vanene blir med meg inn i sommeren. Greit med litt rutine i livet.

– Hva er den største tabben du har gjort som sommervikar? 

– Jeg jobbet som sommervikar i Posten, der jeg sorterte brev som skulle sendes til utlandet. Brevene skulle plasseres i ulike hyller som var markert med navn på land. Etter å ha sortert tre kasser med post fant jeg ut at jeg hadde blandet to land. Det var flaut å ta fatt på ryddejobben.

– Hva er ditt beste råd til årets sommervikarer?

– Vær nysgjerrig, still mange spørsmål og bruk muligheten til å utvide nettverket ditt. Og hold fast på de du merker at du lærer noe av. Kanskje finner du deg da en mentor også!

Powered by Labrador CMS