(TØNSBERG): Med over 700 mediefolk på plass er det nok å gjøre for de ansatte på Quality Hotel Tønsberg.
– Jeg har spist, men vil gjerne sitte der inne, sier en deltaker.
– Velkommen inn, sier Lisbeth, som sjekker alles romnummer på vei inn i frokostbuffeten.
Årets SKUP er det største enkeltarrangementet de gjør etter pandemien.
– For oss er det hektisk, men vi er vant til det. Nå er det rekordantall med påmeldte, sier Kjell Skaug. Han er «food- and beverages-manager» ved hotellet.
For å lage frokost er det 8 kokker i sving, og 15 servitører.
Til kveldens festmiddag er det betraktelig flere.
– I kveld blir det 40 servitører, og 12–13 kokker på kjøkkenet, sier Skaug.
Siden forrige SKUP i 2019 er det i dag flere nye ansatte som jobber under sitt første SKUP-arrangement.
– De er veldig gira på å få dette her til. Det er en høydare, sier han.
Han synes journalistene og mediefolkene klarer å oppføre seg fint.
– De er kjempehyggelige, og liker å mingle og er veldig sosiale.