Du møtte kanskje på Lisbeth på vei til frokost i dag?

40 servitører skal i sving under SKUPs festmiddag

– Det er en høydare, sier ansatte på Quality Hotel Tønsberg. Dette er deres største arrangement på flere år.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

(TØNSBERG): Med over 700 mediefolk på plass er det nok å gjøre for de ansatte på Quality Hotel Tønsberg.

– Jeg har spist, men vil gjerne sitte der inne, sier en deltaker.

– Velkommen inn, sier Lisbeth, som sjekker alles romnummer på vei inn i frokostbuffeten.

Årets SKUP er det største enkeltarrangementet de gjør etter pandemien.

– For oss er det hektisk, men vi er vant til det. Nå er det rekordantall med påmeldte, sier Kjell Skaug. Han er «food- and beverages-manager» ved hotellet.

Kjell Skaug

For å lage frokost er det 8 kokker i sving, og 15 servitører.

Til kveldens festmiddag er det betraktelig flere.

– I kveld blir det 40 servitører, og 12–13 kokker på kjøkkenet, sier Skaug.

Siden forrige SKUP i 2019 er det i dag flere nye ansatte som jobber under sitt første SKUP-arrangement.

– De er veldig gira på å få dette her til. Det er en høydare, sier han.

Han synes journalistene og mediefolkene klarer å oppføre seg fint.

– De er kjempehyggelige, og liker å mingle og er veldig sosiale.

Mathias har ansvar for å rydde kopper og glass etter et foredrag.
Ikke alle skal sove to netter på Quality Hotel. Da må rommene vaskes.
Powered by Labrador CMS