Sara Marie Lawler (31) bor i Bergen og har over ti millioner abonnenter på YouTube-profilen sin SaraBeautyCorner. Foto: Skjermdump YouTube.

Sara (31) bor i Bergen og har bikket 10 millioner abonnenter på YouTube

Opplever stor suksess med kanalen «SaraBeautyCorner».

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Den norske YouTube-profilen Sara Marie Lawler (31) produserer videoer på kanalen «SaraBeautyCorner» og bikket 10. mai over 10 millioner abonnenter. 

Hun er dermed den største i Norge etter artisten Alan Walker ifølge analysetjenesten Socialblade.com. Innholdet baserer seg for det meste på «DIY»-videoer og inspirasjon innen skjønnhet og mote. 

Bergen-jenta flyttet fra Slovenia til Norge for rundt seks år siden for å studere finans på BI. Hun publiserte sin første YouTube video i 2013 og siden har kanalen vokst enormt.

– Det første jeg tenker på med Sara er hennes høye energi, sterke glede og humor. Hun har fargesprakende videoer, rask og leken klipping. Kall det barnslig, eller ungdommelig, forteller fagdirektør i Nordic Screens, Ivar Steen-Johnsen. 

Ifølge analysetjenesten Socialblade.com har Sara Marie Lowler flest abonnenter på YouTube etter Alan Walker. 

Etter at Sara var ferdig med studiene, fikk hun jobb i Bergen, og kjæresten fikk jobb på Kypros.

Da var Sara mye alene, og fant gleden med YouTube, fortalte hun i et intervju med DN i 2015.

 

– Høy kvalitet på innholdet

– I forhold til de aller fleste andre på YouTube så har hun utmerket seg hele tiden med høy, høy kvalitet på innholdet sitt, sier han og fortsetter: 

– Videoene hennes er bildedrevet- og ikke lange snakke-videoer. Dette er nok i sum hovednøkkelen til hennes suksess, sier Steen-Johansen. 

I intervjuet med DN i 2015 hadde Sara nylig rundet én million abonnenter og fortalte at det er kjæresten som redigerer videoene og at det er han som har opprettet enkeltmannsforetaket. Til avisa fortalte hun at han fikk da en «solid norsk lønn». 

– Hun snakker jo engelsk, så kloden er nedslagsfeltet. Hun er dyktig, og samboeren også. Så vidt jeg skjønner er det han som fotograferer, redigerer og gjør mye på kanalen hennes.

Det har ikke lyktes Medier24 å komme i kontakt med Sara Marie Lawler. 

Powered by Labrador CMS