Sykmeldt Resett-redaktør Helge Lurås og Shurika Hansen. Sistnevnte vil selge sine aksjer til Sian om hun ikke blir kjøpt ut, skriver VG.
Sykmeldt Resett-redaktør Helge Lurås og Shurika Hansen. Sistnevnte vil selge sine aksjer til Sian om hun ikke blir kjøpt ut, skriver VG.

VG: Resett-journalist vil selge aksjer til Sian

Etter intern uro i Resett er det mandag generalforsamling for nettstedet på Tjuvholmen. I møtet skal journalist og medier Shurika Hansen ifølge VG ha sagt at hun vil selge aksjene sine til Sian om hun ikke blir kjøpt ut.

Publisert

Forrige mandag ble det kjent at Resett-sjef Helge Lurås er sykmeldt etter konflikt med styret, og at Maria Zähler er satt inn som fungerende redaktør.

I dag, en uke senere, er det generalforsamling for nettstedet. Der kan VG opplyse at Shurika Hansen, som er medeier og journalist i Resett, vil selge aksjene sine til aktivistgruppen «Stopp islamiseringen av Norge» (Sian) hvis hun ikke blir kjøpt ut.

Lederen for Sian, Lars Thorsen, møtte opp på generalforsamlingen, etter å ha fått fullmakt av Hansen, som eier en aksjepost på 0,6 prosent.

Ifølge aksjonæravtalen har de andre aksjonærene i selskapet forkjøpsrett, skriver VG.

Intern konflikt

Til Journalisten forrige uke fortalte Lurås at han er sykmeldt og bekreftet at det har vært uenigheter mellom han og styret over lengre tid. Konflikten har også ført til at halvparten av medarbeidere har enten slutta eller sykmeldt seg.

Powered by Labrador CMS