Bauer Media og Radio Norge skal lage nyhets­sendinger for Dag­bladet på radio

– Mens Dagbladet er blant Norges aller beste på nyheter og nyhetsproduksjon, er lyd vår kjernevirksomhet – dette er som hånd i hanske, sier programdirektør Kristoffer Vangen i Bauer Media i en pressemelding.

Publisert

Aller Media-eide Dagbladet har valgt Bauer Media som sin samarbeidspartner på plattformen lyd, skriver de i en pressemelding. 

Framover skal Bauer Media produsere ferske nyhetsbulletiner for Dagbladet. Disse skal distribueres på smarthøytalere og via Bauer Media sine radiokanaler. Det kommer også podcaster i ulike varianter etter hvert.

– Dette vil være med på å styrke Dagbladets nyhetsposisjon nasjonalt. I dag leverer Dagbladet nyheter på mobil, nett, web-TV og papir. Fremover vil Dagbladet også levere nyheter til mange hundre tusen nordmenn på radio og i smarthøyttalere. Nyhetsredaksjonen i Bauer Media består av dyktige journalister og vi gleder oss til dette samarbeidet fremover, sier ansvarlig redaktør og administrerende direktør Alexandra Beverfjord i Dagbladet i en pressemelding. 

Programdirektør Kristoffer Vangen i Bauer Media gleder seg stort til lyd-samarbeidet med Dagbladet. 

- Dette er et veldig naturlig samarbeid som bidrar til å styrke vår nyhetsleveranse, sier Kristoffer Vangen, programdirektør i Bauer Media i meldingen. 

Vangen er fornøyd med at Dagbladet har valgt Bauer Media som leverandør av lyd – en plattform som er deres hjemmebane.

– Mens Dagbladet er blant Norges aller beste på nyheter og nyhetsproduksjon, er lyd vår kjernevirksomhet – dette er som hånd i hanske, vi er glade og stolte over at Dagbladet har valgt oss til å produsere deres nyheter på lydplattformer, sier Vangen.

Powered by Labrador CMS