Dagleg leiar i Brodd IL, Øyvind Jacobsen, Pride-paraden i Stavanger i fjor, og sjefredaktør i Stavanger Aftenblad, Lars Helle.
Dagleg leiar i Brodd IL, Øyvind Jacobsen, Pride-paraden i Stavanger i fjor, og sjefredaktør i Stavanger Aftenblad, Lars Helle.

Fotball-leiar «grilla» for klubbens Pride-deltaking. Det likte han dårleg

Stavanger Aftenblad stilte Brodd FK-leiar Øyvind Jacobsen ei rekkje kritiske spørsmål om FRI og Pride-paraden. – Eg reagerer på vinklinga, seier han.

Publisert

«Kretsen vil ha alle fotballklubbene med i prideparade» er tittelen på ei sak i Stavanger Aftenblad om at Norges Fotballforbund (NFF) Rogaland i år oppfordrar alle klubbane i krinsen til å delta på arrangementet til FRI Rogaland.

Avisa har fått fleire meldingar frå foreldre som reagerer på at Brodd FK oppfordrar deira born til å delta i paraden. Dei har i tillegg intervjua kunstnar og feminist Tonje Gjevjon, som sjølv er lesbisk og kritisk til Pride.

Dagleg leiar i Brodd FK, Øyvind Jacobsen, har difor fått ei rekkje kritiske spørsmål om korleis dei har reflektert rundt Pride, arrangørorganisasjonen FRI og deira politiske plattform.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Månedlig
Første mnd til kr 1
deretter 189,- pr mnd

Kjøp

Årlig
12 mnd abonnement for 1899,-

Kjøp

Powered by Labrador CMS