I Pressens hus kommer Prensa Pintxs til å ligge.

Restaurant etablerer seg i Pressens hus

Baskisk mat skal stå på menyen når Prensa Pintxs flytter inn i mars.

Publisert

Fredag 17. mars har Prensa Pintxs offisiell åpning i nye lokaler i Pressens hus, men allerede 1. mars er det «soft opening» på den baskiske menyen de skal tilby.

– Prensa ligger i Pressens hus, hvor det har vært helt tomt fram til nå. Vi vet at det har vært et savn fra de som er her, med et sted å henge ut, så vi er glade for å kunne ta imot dem. Men vi skal være et sted for hele nabolaget, alle er velkomne inn her for å snacke litt og drikke et glass vin, sier Victoria Haugland i 4 Service til Avisa Oslo.

Med seg har de fått baskiske Aitor Urquiza Villate som kjøkkensjef.

– Målet er å samle folk, og det tror jeg er lettere når man ikke føler at man må spise en treretters eller en stor og tung middag. Vi vil at alle skal kunne komme inn, spise et par pintxos, drikke noe godt og være sammen, sier Haugland.

Powered by Labrador CMS