Prebz og Dennis er Norges største YouTube-stjerner og går til filmen med en komedie om vennskap, kjærlighet og konkurranse gutter i mellom - her forsterket med Martin Schanke.
Prebz og Dennis er Norges største YouTube-stjerner og går til filmen med en komedie om vennskap, kjærlighet og konkurranse gutter i mellom - her forsterket med Martin Schanke. "Prebz og Dennis: The Movie" får norgespremiere 7. april 2017.

Prebz og Dennis tar turen fra YouTube til det store lerretet. Neste år kommer duoens første kinofilm

«Prebz og Dennis: The Movie» blir en sprø komedie om vennskap, kjærlighet og konkurranse gutter i mellom.

Publisert

Oslo (NTB): Som Prebz og Dennis har de over 200.000 følgereYouTube, og kanaltraileren deres fra februar ble årets 10. mest sette i Norge.

De startet sin egen kanal på YouTube i 2012, har jobbet som programledere i P3 og TV 2, hatt eget reiseprogram på TV3 og ble kåret til Årets Medienavn for 2015 av Kampanje.

Nå går Preben Fjell og Dennis Vereide til filmen, i selskap med blant andre Martin Schanche så vel som kameratene Sondre Mogård og Ruben Vareide.

«Prebz og Dennis: The Movie» får norgespremiere 7. april neste år, og beskrives som «en sprø komedie om vennskap, kjærlighet og konkurranse gutter imellom».

Filmen vil by på vlogging, skjult kamera, sketsjer og andre grep som Prebz og Dennis-publikummet vil kjenne igjen fra nettet, men også innblikk i den angivelig «hektiske hverdagen som suksessen og stjernelivet på YouTube fører med seg».

– Vi gleder oss stort til å ta skrittet over til kinofilm. Dette blir en film våre fans fra YouTube vil elske og som også vil glede alle andre som liker humor på film, heter det fra Prebz og Dennis.

Manus og regi er ved Kaspar Synnevåg.

Powered by Labrador CMS