Styreleder Torry Pedersen, Polaris Medias konsernsjef Per Axel Koch og medieinvestor Odd Øie. Her fra en tidligere anledning.

Polaris Media-aksjonær vil vrake styremedlem: Provosert over mangel på trøndere

Aksjonær Harald Ellefsen i Polaris Media foreslår å vrake Schibsted-veteran.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Tirsdag har Polaris Media generalforsamling og skal da følgelig også velge nytt styre.  Til det har de fått hjelp av hodejegere for å finne riktige kandidater - og med et ønske om å få inn personer med bakgrunn fra Trøndelag.

Det har ikke valgkomiteen lyktes med - og dermed innstiller de et aksjonærvalgt styre kjemisk fritt før trøndere - i det trønderske medieselskapet, skriver Adresseavisen.

Komiteen innstiller nemlig Oslo-bosatte Camilla Tepfers som nytt uavhengig styremedlem, skriver avisa, og det får aksjonær Harald Ellefsen til å reagere kraftig.

Han har dermed foreslått å vrake en østlending til fordel for en trønder - og vil ha ut Schibsted-veteran Trond Berger til fordel for trønder og Viking Venture-partner Erik Hagen, skriver avisa.

«Valgkomiteen har etter en helhetsvurdering likevel valgt å innstille en kandidat med bosted utenfor denne regionen begrunnet i at vedkommende vurderes som det beste alternativet blant de kandidatene som ble vurdert», skriver komiteen, ifølge Adresseavisen

Powered by Labrador CMS