Styreleder Torry Pedersen, Polaris Medias konsernsjef Per Axel Koch og medieinvestor Odd Øie. Her fra en tidligere anledning.
Styreleder Torry Pedersen, Polaris Medias konsernsjef Per Axel Koch og medieinvestor Odd Øie. Her fra en tidligere anledning.

Polaris Media-aksjonær vil vrake styremedlem: Provosert over mangel på trøndere

Aksjonær Harald Ellefsen i Polaris Media foreslår å vrake Schibsted-veteran.

Publisert

Tirsdag har Polaris Media generalforsamling og skal da følgelig også velge nytt styre.  Til det har de fått hjelp av hodejegere for å finne riktige kandidater - og med et ønske om å få inn personer med bakgrunn fra Trøndelag.

Det har ikke valgkomiteen lyktes med - og dermed innstiller de et aksjonærvalgt styre kjemisk fritt før trøndere - i det trønderske medieselskapet, skriver Adresseavisen.

Komiteen innstiller nemlig Oslo-bosatte Camilla Tepfers som nytt uavhengig styremedlem, skriver avisa, og det får aksjonær Harald Ellefsen til å reagere kraftig.

Han har dermed foreslått å vrake en østlending til fordel for en trønder - og vil ha ut Schibsted-veteran Trond Berger til fordel for trønder og Viking Venture-partner Erik Hagen, skriver avisa.

«Valgkomiteen har etter en helhetsvurdering likevel valgt å innstille en kandidat med bosted utenfor denne regionen begrunnet i at vedkommende vurderes som det beste alternativet blant de kandidatene som ble vurdert», skriver komiteen, ifølge Adresseavisen

Powered by Labrador CMS