Redaktør Bjørn Ivar Haugen (t.v.) og markedsrådgiver Per Jostein Wolden i Gauldalsposten.
Redaktør Bjørn Ivar Haugen (t.v.) og markedsrådgiver Per Jostein Wolden i Gauldalsposten.

Polaris Media kjøper lokalavis i Midt-Norge - blir eneeier

– Ved å bli en del av mediehuskonsernet Polaris, får vi tilgang til teknologiske løsninger og gode annonse- og abonnementsprodukter,

Publisert Sist oppdatert

Gauldalsposten AS blir en del av Polaris Media Midt Norge AS.

Eierne i Gauldalsposten selger aksjene i selskapet til Polaris Media Midt-Norge AS (PMMN) som dermed blir eneeier i lokalavisa.

– Salget er gjort som følge av en beslutning om at Gauldalsposten skal satse på nett i tillegg til papir. Ved å bli en del av mediehuskonsernet Polaris, får vi tilgang til teknologiske løsninger og gode annonse- og abonnementsprodukter, sier redaktør Bjørn Ivar Haugen i Gauldalsposten.

Og fortsetter:

– Vi har gjort en grundig vurdering på hva som er best for fremtidig utvikling av Gauldalsposten, og er veldig glad for å kunne informere om at vi nå blir en del av Polaris Media.

Polaris Media overtar eierskapet i Gauldalsposten etter Svein Halvor Moe, Bjørn Ivar Haugen, Per Jostein Wolden og Fonnfjell Reklame AS. Sistnevnte har stått for grafisk design av papiravisa siden oppstarten og skal fortsette med det.

– Våre lesere av papiravisen skal få et like godt produkt som før. Det som skjer nå, er å gi abonnentene innhold på nett i tillegg, sier Haugen.

Henning Johansen, direktør med ansvar for lokale mediehus i Polaris Media Midt Norge AS, sier at de ser frem til å kunne bidra til videre utvikling av Gauldalsposten.

- Det er gjort en viktig og solid jobb over 15 år med å bygge opp en god lokalavis for befolkningen i Midtre Gauldal. Vi er imponert over jobben som Bjørn Ivar og Per Jostein har lagt ned over mange år og vi har stor tro på at vi på en god måte kan støtte staben i Gauldalsposten i den videre utvikling av avisa, sier Johansen.

Og fortsetter:

– Papiravisa sammen med en ny nettavis vil styrke nyhetsformidlingen. Papiravisa vil komme som før hver onsdag, men i tillegg vil nettavisa tilby nyhetsoppdatering hver dag. Vi tror at nye abonnements- og annonseprodukter vil bidra til nye inntekter som også vil kunne styrke økonomien til lokalavisa.

Powered by Labrador CMS