Petter Northug, her fra pressekonferansen hvor han fortalte at han legger opp som langrennsutøver.Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Petter Northug, her fra pressekonferansen hvor han fortalte at han legger opp som langrennsutøver.Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Petter Northug blir programleder på TV 2

Skal lede «Landskampen» på TV 2 sammen med svenske Gunde Svan.

Publisert

Svenskenes skilegende Gunde Svan og vår egen skikonge Petter Northug er nye programledere for høstens sesong av TV 2s konkurransereality «Landskampen», skriver TV 2 i en pressemelding. 

 - Det ligger i ryggmargen min å sende stikk til svenskene, så det blir spennende å se om jeg klarer å holde meg i skinnet når jeg skal samarbeide med Sveriges største skilegende om programlederjobben, sier Northug i meldingen.  

Nordmennene tok seieren i første sesong og hadde da Northug med på laget. 

I meldingen heter det: «Sammen skal de presse utøverne gjennom lagkonkurranser, individuelle stafetter og dueller. For taperne venter straff med høy underholdningsverdi». 

Svan tror den nye makkeren hans vil klare seg bra i programlederrollen. 

- Petter og jeg er nok ganske ulike, samtidig som jeg tror vi kommer til å utfylle hverandre. Jeg har jo sett at Petter er dyktig foran kamera og han leverer one-linere på løpende bånd, så jeg tror at dette blir bra, sier Svan i meldingen. 

Powered by Labrador CMS