Et intervju mellom TV 2-reporter Per-Atle Karlsen og Sheffield Uniteds manager Chris Wilder har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier det siste døgnet.
For da Karlsen omtalte Sheffield United bare som Sheffield, var Wilder raskt ute med å påpeke at han hadde utelatt det viktige «United»-navnet, som skiller klubben fra erkerivalen Sheffield Wednesday.
– Sheffield United, Per. Du sier vel ikke det, Manchester, når du snakker med Ole, (Solskjær, journ.anm) gjør du vel, gliste Wilder til Karlsen.
Karlsen var snar til å unnskylde seg, hvorpå manageren kjapt bekreftet at ingen skade var skjedd.
– Det var helt nydelig
Sheffield United har delt et videoklipp av hendelsen til sine i underkant av 400 000 Twitter-følgere.
TV 2s journalist tar det hele med et smil.
– Det var helt nydelig. Det er ingen annen du heller vil bli irettesatt av, så når det først kom, var det fint at det var fra ham, sier Karlsen til Medier24.
Karlsen har vært i Manchester for TV 2 siden oktober, og forteller at han har kost seg i den fotballgale byen de siste månedene.
– Det har vært veldig artig, lærerikt og intenst. Jeg har fått masse gode opplevelser og erfaringer, så det har vært veldig fine måneder så langt.
Samtidig er det også nå klart at Karlsen har fått forlenget vikariatet sitt i England.
– I første omgang blir jeg værende her ut mars, så skal vi ta en opptelling etter hvert, sier han.
– Mer normalt å koke suppe på spiker
På spørsmål om hva det vanskeligste med tiden hans i England har vært, svarer Karlsen:
– Det vanskeligste er at man er i en veldig annerledes situasjon enn hvordan hverdagen vanligvis er. Det gjør det vanskeligere å møte folk, og det er restriksjoner og hensyn man må ta, som gjør jobben ekstra utfordrende.
Han forteller også hvilke forskjeller han har merket seg mellom den norske og den engelske pressekulturen.
– Den kanskje aller største forskjellen er at det å koke suppe på en spiker er mer normalt her enn i Norge. En ikke-sak kan bli blåst ut av proposjoner til noe veldig stort, sier han.
Og understreker at det også er positive ulikheter mellom kulturen i England og i Norge.
– Det er fryktelig mange flinke og hyggelige journalister i England. De er veldig imøtekommende, så det er en forskjell i positiv forstand, sier han.
Og legger til:
– Folk tar veldig godt vare på deg, uavhengig om de er konkurrenter. De hjelper deg der de kan, og deler erfaringer og tips. Sånn sett har det vært en fin opplevelse.