Paradise Hotel blir Paradise.

Paradise Hotel skifter navn - endrer regler

Det blir flere endringer i den nye sesongen av Paradise Hotel. Den skal oppdateres til en moderne realityserie med fokus på samtidsverdier, skriver Viaplay.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Den kommende sesongen av Paradise vil bli i et nytt format. Det skriver Viaplay i en pressemelding.

Blant annet blir det navnbytte fra Paradise Hotel til Paradise.

Det lanseres i en helt ny form med fokus på samtidsverdier, skriver Viaplay. Paradise kommer også til å filmes på et helt nytt sted i Mexico.

– Vi har tidligere snakket om at Paradise vil gjennomgå store endringer, og nå er vi klare til å avsløre litt mer om hva det faktisk betyr, sier Kenneth Kristensen, VP Non Scripted i NENT Group.

Den nye logoen til Paradise

Noen av endringene er blant annet at man slipper å danne par med det motsatte kjønn, og det er ikke et krav om å være singel for å søke om å bli deltager. Soverommene er ommøblert med to enkeltsenger i stedet for dobbeltseng, skriver Viaplay,

Videre må alle deltakerne være over 20 år, det vil være en bredere sammensetning av deltagerne i casten og nye temauker som tar opp andre temaer og dilemmaer enn før.

– Det blir mye større fokus på deltakerne som helhet og ikke bare deres evne til å være taktiske, samtidig som spillet mellom våre deltakere vil fortsette å være hjørnesteinen i Paradise. Vi har for eksempel gått igjennom vår castingprosess, hvilke temauker vi skal ha og vi stiller enda strengere krav til tonen mellom deltakerne, sier Kristensen.

Powered by Labrador CMS