Regine Leenborg Anthonessen og Pål Gordon Nilsen blir programledere for Viaplay Vinter

Pål Gordon Nilsen går fra Discovery til Viaplay

Ny programlederduo klar. Pål Gordon Nilsen og Regine Anthonessen blir Viaplay Vinters nye programledere

Publisert Sist oppdatert

Det er kun få uker til ski-, snowboard-, og skøytestjernene verden over gyver løs på en ny sesong. Nå er Pål Gordon Nilsen og Regine Leenborg Anthonessen klare som nye programledere for Viaplay Vinter.

Pål Gordon Nilsen kommer fra Discovery, der han den siste tiden har jobbet som redaksjonsleder for fotballen, men han har også lang fartstid i NRK, der han har vært programleder og reporter og jobbet mye med vintersport.

– Jeg er både smigret og stolt over å få denne muligheten. Programlederrollen har alltid vært en viktig del av meg. I løpet av mine mange år i NRK jobbet jeg mye som programleder og ikke minst med vintersport, så sånn sett er det utrolig inspirerende for meg å komme tilbake til dette nå, sier Pål Gordon Nilsen.

– Jeg starter i et mediehus som er på offensiven med masse fine rettigheter og mange dyktige folk. Jeg føler meg trygg på at jeg vil passe godt inn, og forhåpentligvis kan jeg også bidra med en del kunnskap og erfaring etter mange forskjellige roller i TV-bransjen, sier Nilsen.

Regine Leenborg Anthonessen jobbet den forrige sesongen som utegående reporter på Viaplay Vinter-sendingene. Denne sesongen vil hun i tillegg få programlederansvaret for noen av sendingene.

– Jeg er glad og stolt over at jeg får muligheten, og gleder meg til å jobbe enda tettere med alle de flinke ekspertene våre. Med Sveits inn i vinterpakken får vi enda kulere helger, og alpint-VM i starten av februar blir utvilsomt et stort høydepunkt, sier Leenborg Anthonessen.

Sportssjef i Viaplay Norge, Kristian Oma, er fornøyd med å ha et nytt programlederpar på plass.

– Med Pål Gordon vet vi at vi får en som brenner for vintersporten, som er klar fra dag én – og som er veldig godt likt av vinterseerne. I tillegg er han en strålende lagspiller som alltid fokuserer på å gjøre de rundt seg gode.

Powered by Labrador CMS