Anders Brenna inn i styret for EnerWE.no

Nettavisa styrker styret med ekstern kompetanse.

Publisert Sist oppdatert

- Kompetanse for vekst, skriver enerWE om sitt nye styre, på enerwe.no.

enerWE AS er en nettavis for olje- og energibransjen, som også satser på innholdsmarkedsføring. Avisa ble startet av Magne Kristiansen og Chul Christian Aamodt. Aamodt har fulltidsjobb som Ansvarlig redaktør i enerWE.no. Og nå har de planer for ytterligere vekst.

- Vi har tilgang på kapital, og vi har vekstplaner. Vi har derfor jobbet med å finne et styre med rett kompetanse, erfaring og nettverk for videre vekst, sier Aamodt i en pressemelding.

Det nye styret består av:

- I løpet av våren vil vi også utvide styret ytterligere med komplementerende kompetanse, sier Aamodt.

For å bidra til raskere vekst vil selskapet blant annet vurdere en større emisjon.

- Vi har stor tro på mulighetene vi har i markedet når det gjelder grensesnittet mellom innholdsmarkedsføring og nettavis, sier Aamodt

Om Anders Brenna: Anders Brenna har bakgrunn fra blant annet Teknisk Ukeblad og Aftenposten, samt at han har jobbet som journalist og redaksjonssjef i Digi.no. Brenna jobber nå til daglig som forretningsutvikler og teknologievangelist i Knowit.

Om Jørgen Schrøder Aanonsen Jørgen Aanonsen jobber med digital markedsføring og har blant annet vært med å bygge opp selskapet Netron, og jobber som Vice president of Sales and Business Development i dette selskapet. I tillegg har han en aktiv rolle inn i oppstartsselskapet Tactic Real-Time Marketing AS.

Om Chul Christian Aamodt Chul Christian Aamodt er utdannet sivilingeniør innen Marin Teknikk. Han har tidligere jobbet i SINTEF og Mintra Trainingportal. I Mintra Trainingportal jobbet han i perioden 2001 til 2013, og han satt i ledelsen av selskapet i perioden 2006 til 2013. Selskapet i 2014 solgt til Private Equity-fondet Riverside.

Powered by Labrador CMS