Vixen Blog Awards: Sophie Elise kåret til årets blogger og «folkets favoritt›. Sjekk flere vinnere her

- Har gått fra å være en klassisk rosablogger til å ytre seg om saker som man kanskje ikke skulle forvente, mener jurymedlem.

Publisert Sist oppdatert

Oslo (NTB-Hege Wallenius): Sophie Elise Isachsen (21) stakk av med prisene for årets blogger og folkets favoritt under Vixen Blog Awards 2015 i Oslo fredag kveld.

– Det føles veldig bra. Jeg er veldig sjokkert og tror jeg har gått inn i et slags sjokk. Jeg klarer ikke helt å skjønne det, sier Isachsen til NRK.

Før prisutdelingen la hun ut et bilde av sin nye rosa frisyre på sin blogg og oppfordret leserne til å krysse fingrene for henne. Noen timer senere var det klart at 21-åringen fra Harstad stakk av med prisen både for årets blogger og folkets favoritt-prisen.

– Sophie Elise har gått fra å være en klassisk rosablogger på soverommet sitt til å ytre seg om saker som man kanskje ikke skulle forvente, sier jurymedlem Jorun Sofie Fallmo Aartun til NRK.

Hun viser til at harstadværingen i fjor engasjerte seg i saker som spente fra palmeolje i påskeegg til flyktningsituasjonen.

Fredag kveld lå Isachsens blogg på topp på rangeringslisten blogglisten.

Pris til Eriksen og Skavlan

Andre nominerte i kategorien årets blogger var Komikerfrue, Pappahjerte, Ørjan Burøe og Caroline Berg Eriksen.

Selv om hun ikke ble årets blogger, kunne Eriksen, som var nominert i til sammen fire kategorier, reise hjem med prisen for årets livsstilsblogg.

Programlederen, designeren, forfatteren og skuespilleren Jenny Skavlan, som ankom prisutdelingen i hvit dressjakke og skjørt, fikk prisen for årets kjendisblogg.

Vant igjen

Camilla Pihl, som vant årets blogger-prisen i fjor, fikk fredag prisen for årets bloggbusiness.

Prisen for årets gullpenn gikk til Casa Kaos, Nette Nestea ble kåret til årets moteblogg, mens Ørjan Burøe ble årets stjerneskudd.

Årets interiørblogg gikk til Hviit, Agnes Lovise vant årets skjønnhetsblogg, Mat på bordet ble årets matblogg, mens Funkygine ble kåret til årets trenings- og helseblogg.

Powered by Labrador CMS