RiksTV satser på nye flater. Lanserer filmleie direkte på iPad

Tilbyr TV og film rett til iPad-en.

Publisert Sist oppdatert

RiksTV lanserte før helga nye produkter: Uansett hvor du befinner deg kan du leie og se film med RiksTV-appen direkte på iPad. Samtidig lanseres også muligheten til å se «vanlig» TV på iPad hjemmefra.

- Dette er et stort steg for oss, og for alle som ønsker å se TV og film på bærbare enheter - der de til enhver tid befinner seg, sier Christian Birkeland, administrerende direktør i RiksTV, i en pressemelding.

Fra nå vil nemlig alle RiksTV-abonnenter som laster ned RiksTV-appen på iPad ha muligheten til å leie filmer fra et arkiv med over 4000 titler.

- Vårt filmleiearkiv inneholder filmer fra Nordisk Film og fra SF Anytime. Vi har svært aktuelle filmer, også filmer som nylig har vært vist på kino, som «Fast and Furious», sier Birkeland.

- I tillegg er det svært gledelig å tilby strømming av de vanlige tv-kanalene i RiksTV-appen. Vanlig TV er fortsatt veldig populært, og nå kan kundene våre se de direkte på iPaden hvor de vil hjemme.

Foreløpig er det kunder med iPad som kan benytte tjenesten, men TV-distributøren jobber med at den skal bli tilgjengelig på andre plattformer.

Powered by Labrador CMS