Øyulf Hjertenes blir ny styreleder i NTB.
Øyulf Hjertenes for ny rolle i Schibsted.

Ny rolle for Schibsted-topp

Schibsted Kyst-direktør og tidligere sjefredaktør i Bergens Tidende, Øyulf Hjertenes (44), tar på seg nye oppgaver i Schibsteds nyhetsdivisjon.

Publisert Sist oppdatert

Øyulf Hjertnes tiltrer rollen som Chief Operating Officer (COO) i Schibsted News Media.

Det skriver Schibsted i en pressemelding.

Medie-konsernet skriver at Hjertnes vil ha et dedikert ansvar for strategi, kommunikasjon og printvirksomheten i Schibsted News Media.

Han vil også ha ansvaret for eksterne strategiske partnerskap. Hjertenes vil fortsette som styreleder for Bergens Tidende (BT) og Stavanger Aftenblad.

– Som COO vil Øyulf ha en nøkkelrolle i å videreutvikle nyhetsdivisjonen og bidra til innovasjon og samarbeid i en kompleks organisasjon, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør i Schibsted News Media.

Hjertnes har tidligere vært sjefredaktør i BT og ble direktør for fellesskapet av Schibsteds mediehus på Vestlandet, Schibsted Kyst. 

Siden da har han vært styreleder for BT, Stavanger Aftenblad og Schibsteds lokalaviser på Vestlandet. 

I tillegg er Hjertenes styreleder i NTB og i Media City Bergen.

– Schibsted er et mediekonsern med fantastiske merkevarer, dedikerte og dyktige medarbeidere og høye mål for fremtiden. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som COO, og ser frem til å være med på å utvikle selskapet videre, sier Hjertenes.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS