NTB Info bytter navn

– Målet med navneendringen er en tydeligere profil og identitet, sier kommersiell direktør i NTB, Anne Solerød Christensen i en pressemelding.

Publisert

NTB har hatt en pressemeldingstjeneste siden 1987 - og nå får den navnet NTB Kommunikasjon, heller enn NTB Info, slik den har hett i mange år. 

– Målet med navneendringen er en tydeligere profil og identitet både for tjenesteområdet og dets viktigste målgruppe. Navneskiftet er med på å understreke forskjellen mellom den redaksjonelle og redaktørstyrte innholdsproduksjonen i NTB og kommersielle tjenester, sier kommersiell direktør i NTB, Anne Solerød Christensen i en pressemelding. 

Leder av NTB kommunikasjon, Lennart Lie-Havstein gleder seg til å komme i gang med det nye navnet.

– Vi holder tempoet oppe og etterstreber hele tiden å tilby en så god, komplett og relevant tjeneste som mulig. For å møte behovene til fremtidens kommunikatør vil NTB info gå fra å være en distributør av pressemeldinger, til å bli en tjenesteplattform med navnet NTB Kommunikasjon, forteller Leder av NTB Kommunikasjon, Lennart Lie-Havstein i en pressemelding.

Videre skriver de: «For NTBs kommunikasjonskunder betyr dette at de fremover vil kunne få hjelp med bilder, videoproduksjon, språktjenester, kalender- og planlegging, kurs, data, innsikt og analyse i ett og samme verktøy».

Powered by Labrador CMS