Hans-Wilhelm Steinfeld, her fra Hell-konferansen for noen år siden.
Hans-Wilhelm Steinfeld, her fra Hell-konferansen for noen år siden.

Hans-Wilhelm Steinfeld ut mot Dagsrevyen

I et større intervju med VG spør den tidligere NRK-profilen seg om vi hegner godt nok om Dagsrevyen som fellesarena.  - Jeg er ikke helt sikker. Og dette er alvorlig, for det angår oss alle, svarer han på sitt eget spørsmål

Publisert

I et større intervju med VG, går tidligere NRK-profil Hans-Wilhelm Steinfeld ut mot Dagsrevyen. 

Han sier blant annet at han ser en utfordring med de digitale mediene, hvor man mister viktige fellesarenaer for samfunnet og kaller det en form for "pulverisering av det offentlige rom". 

– Det går jo en diskusjon i Dagsrevyen nå om Kringkastingsledelsen er for mye opptatt av de digitale mediene. Dagsrevyen er fremdeles en veritabel fellesarena og vel verdt å ta vare på. Gjør vi det? Hegner vi godt nok om denne fellesarenaen? Jeg er ikke helt sikker. Og dette er alvorlig, for det angår oss alle, sier Steinfeld til VG.

Han mener også at den gjennomarbeida reportasjen får for lite plass og rom i programmet og at det fokuseres for mye på live-sendinger. 

Fortsatt ser i snitt 560.000 mennesker Dagsrevyen hver kveld

– Dagsrevyen er fortsatt viktig og har fortsatt den effekten at det er det største «leirbålet» mange samles rundt om kvelden. Det er ikke like stort som det var, men det er fortsatt stort, sa Kyrre Nakkim til Medier24 tidligere denne uka.  

Powered by Labrador CMS