NRK skal inn i nye lokaler i Trondheim.

NRK med avtale om nye lokaler i Trondheim

NRK har inngått en intensjonsavtale med eiendomsselskapet Entra om nye lokaler i Trondheim. Planen er at NRK Trøndelag skal flytte inn i nye lokaler senest i 2026.

Publisert Sist oppdatert

NRK har inngått en intensjonsavtale med Entra om å leie rundt 9.000 kvadratmeter i et nybygg i Holtermanns veg 1-13 i Trondheim.

Nybygget vil ligge veldig nært Lerkendal stadion og NTNU, Sintef og St. Olavs hospital. Med andre ord ganske sentralt i Trondheim, skriver NRK

Etter å ha holdt til på Tyholt i over 30 år har NRK vært på utkikk etter nye og mer moderne lokaler i Trondheim en stund.

NRK Trøndelag er NRKs største enhet utenfor Marienlyst med rundt 250 medarbeidere.

NRK Trøndelag har hatt sin virksomhet på Tyholt siden 1987.

I intensjonsavtalen står det at NRK og Entra skal bli enige om en endelig avtale innen 30. september 2022.

Høybygg på 15 etasjer

NRK skal få en plass i byggetrinn tre, som planlegges å stå klart til innflytting senest i 2026.

Bygget vil være på 15 etasjer og utgjør ca. 15.000 kvadratmeter. NRK vil få rundt 9.000 kvadratmeter. I tillegg til kontorareal, består prosjektet av felles parkeringskjeller med blant annet 170 sykkelplasser, ladestasjoner for elsykkel og store garderober.

– Vi har behov for lokaler tilpasset den nye mediehverdagen og de kravene som stilles til et moderne mediehus. Derfor har vi vært på utkikk etter mer egnede lokaler i Trondheim, sier Regionredaktør i NRK, Eivind Undrum Jacobsen til NRK.

Powered by Labrador CMS