Side om side sesong åtte utsettes på ubestemt tid

NRKs sukess-serie rammes av koronaviruset.

Publisert

NRK skriver torsdag ettermiddag i en melding til Medier24 at «Side om side» sesong åtte, som etter planen skulle på lufta i høst, utsettes.

– Denne uken skulle opptakene av sesong åtte av Side om side starte. Alle gledet seg til å lage en ny, strålende sesong, men de gjeldende smitteverntiltakene gjør det umulig å forsvare en slik produksjon. Dugnaden vi alle må delta på nå, gjør at serien vår må utsettes på ubestemt tid, sier Sigmund Falch, prosjektleder for serien.

Videre sier han:

– Selv om dette selvfølgelig er veldig trist både for oss og fansen, så tror vi alle forstår at det viktigste akkurat nå er at vi forholder oss til de gjeldende anbefalinger og regler fra helsemyndighetene. Så får vi trøste oss med at det hele en dag vil normalisere seg, og at vi står klare for å lage mer moro fra nabolaget på Granli når tiden er moden for det.

Side om side har gått hver høst på NRK siden 2013. En rekke kjente skuespillere som Vidar Magnussen, Tore Sagen, Hans Morten Hansen og Steinar Sagen figurerer i serien. I tidligere sesonger var også Jon Almaas sentral.

Powered by Labrador CMS