Hans Christer Holund blir verdensmester på 50 km fri teknikk under VM på ski i Seefeld.
Hans Christer Holund blir verdensmester på 50 km fri teknikk under VM på ski i Seefeld.

Ski-VM ga rekordtall for NRK TV

I løpet av ski-VM i Seefeld hadde over 2,3 millioner brukere vært innom NRK TV for å få med seg de norske skiløperne.

Publisert

Seertallene for NRK TV ga det rekordhøye tallet på 2.333.000 unike brukere innom NRK TV i løpet av mesterskapets siste uke, ifølge en pressemelding fra NRK.

Toppen kom fredag 1. mars med 382.000 unike live-brukere da det norske herrelaget tok stafettgull. Den forrige rekorden for live-brukere i NRK TV var fra 2017, også den ble satt under VM-stafetten for menn i 2017.

– Det har vært et fantastisk VM med en medaljefangst som kan få en til å rødme, og NRK har hatt fantastiske medarbeidere som har sørget for at det norske folk har fått tatt del i VM-festen. Folka våre har stått på døgnet rundt for at publikum skal få et best mulig innhold på TV, radio og mobil. Dette er utrolige tall når vi summerer opp, og de viser at publikum har satt pris på vårt arbeid med å formidle de beste historiene. Det gleder oss stort, sier sportssjef i NRK, Egil Sundvor, i en pressemelding.

På seerstatistikktoppen for lineær TV på NRK ligger femmila for herrer. Totalt fikk 1.292.000 personer med seg da Hans Christer Holund tok gull søndag.

Lagsprinten for herrer den første torsdagen i mesterskapet fikk 1.233.000 seere, mens kvinnenes 30 kilometer den siste lørdagen endte på 998.000 seere.

Powered by Labrador CMS