Dette laget tok «Norske rotehjem»-programleder Synnøve Skarbø med seg rundt i Norge: F.v. Rune Haraldsen (snekker), Thomas Steen (interiørdesigner), John André Hanøy (interiørdesigner), Mads Molvik (interiørdesigner).

Synnøve Skarbø har ryddet seg tilbake til TV-skjermen. I dag er det premiere på den nye serien «Norske rotehjem»

Snart kommer hun også med ny bok - en oppfølger til fjorårets boksuksess «Synnøves system».

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Synnøve Skarbø ryddet seg hele veien tilbake til skjermen. Mandag er hun tilbake i TV-ruten med serien basert på bestselgerboken «Synnøves system».

Det er TVNorge som er åsted når Skarbø inntar fjernsynsformatet igjen. Med handyman og interiørstylist på slep har hun besøkt et 20-talls gjennomsnittsrotete, norske hjem landet rundt.

Programleder Synnøve Skarbø.

– Min erfaring er at orden i hjemmet er lik orden i hodet, og det brenner jeg for å vise, sa Skarbø i fjor da TV-planene var klare for hennes bestselgerbok «Synnøves system».

Nå skal hun ifølge kanalen lære enda flere å ta kontroll over eget rot, og få «en ryddigere hverdag – og dermed mer tid til de små, men viktige, øyeblikkene i livet», som det heter i omtalen.

 

Synnøve Skarbø er klar for å hjelpe folk med å rydde. Norske rotehjem har premiere på mandag.

Posted by TVNorge on 28. september 2017

 

Ny bok

Serien «Norske rotehjem» er på 24 episoder, og vises fra 2. oktober på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag. Folk meldte seg villig på. Til avisen Bygdeposten forteller seriens handyman, Rune Haraldsen:

– Noen steder var det så fryktelig at vi måtte bruke hansker. Andre steder, slik som i et hjem i Kongsberg, var det strøkent, helt til vi åpnet klesskapet

Ryddeserien er knapt i boks, før Synnøve Skarbø slipper oppfølgeren til fjorårets ryddebok, som ble en salgsoverraskelse der den ble trykket i fire opplag.

Synnøve Skarbø fotografert til bokutgivelsen «Synnøves system».

– Det føles veldig, veldig fint. Spesielt fordi jeg jobber med prosjekter jeg virkelig brenner for. Jeg har hatt et travelt, men fantastisk morsomt, år, sier Synnøve Skarsbø til NTB.

 

Trippelaktuell

«Synnøves system 2 – tips og triks som gjør livet enklere» utkommer 30. oktober, og der fortsetter Skarbø ryddingen som hjalp henne selv ut av fødselsdepresjonen. Og fikk henne tilbake på TV som programleder – flere år etter sist.

I vår debuterte Skarbø dessuten med podkasten «Synnøve og Vanessa» sammen med Vanessa Rudjord. Rudjord ble i vår sjef for det svenske selskapet Perfect Day Medias norske podkastsatsing, ifølge Kampanje, og deres felles podkast ble den første ut med aprilpremiere.

Denne uken kom program nummer 21 – der Skarbø er alene, og åpent snakker om den tøffe tiden som Rudjord går gjennom med dødsfall i familien.

Powered by Labrador CMS