Redaksjonen i Nordstrands Blad.
Redaksjonen i Nordstrands Blad.

I 12 år har Nordstrands Blad-redaksjonen hatt kontorer utenfor bydelen. Nå har de flytta hjem

– En levende og tradisjonsrik lokalavis bør ligge der leserne bor, sier fersk redaktør Kristin Stoltenberg.

Publisert

Den lille lokalavisa, som hører til sørøst i Oslo, har hatt kontorer utenfor bydelen de siste tolv årene, men har nå vendt hjem til Nordstrand. 

– Nordstrands Blad er inne i en spennende tid. Vi har fått gode lokaler sentralt plassert her leserne bor, og vi kommer dermed enda tettere på livet til folk på Nordstrand og Østensjø. I tillegg styrker vi redaksjonen med to fast ansatte journalister til høsten. Det blir veldig bra, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Kristin Stoltenberg.

Hun er fersk i redaktørstolen i Nordstrands Blad, og gleder seg til å se redaksjonen vokse utover høsten. I dag er de tre faste journalister – og snart blir de to til. 

– En levende og tradisjonsrik lokalavis bør ligge der leserne bor. De siste fire årene har Nordstrands Blad vært en del av Mediehuset Østlandets Blad og avisene har hatt felles redaktør. Nå er vi tilbake på Nordstrand, sier Stoltenberg.

Avisen har et opplag på 4155 eksemplarer, omsetter for om lag 11 millioner kroner og kommer ut på papir en gang i uka.

– Vi bretter opp ermene for å gi leserne enda mer vesentlig og nyttig lokaljournalistikk. Samtidig er vi opptatt av at avisen skal bidra til lokalt engasjement og stolthet, sier Stoltenberg.

Powered by Labrador CMS