Stig Jakobsen blir ansvarlig redaktør og daglig leder i Amedia-avisen Nidaros.
Stig Jakobsen blir ansvarlig redaktør og daglig leder i Amedia-avisen Nidaros.

Nidaros bekrefter: Stig Jakobsen ansatt som ansvarlig redaktør

– Jeg har latt meg fascinere av Nidaros, og måten de har lyktes med å få fotfeste i et marked ingen trodde var mulig å penetrere.

Publisert Sist oppdatert

Som Medier24 meldte onsdag ettermiddag, blir Stig Jakobsen blir ansvarlig redaktør i Nidaros.

– Jeg har latt meg fascinere av Nidaros, og måten de har lyktes med å få fotfeste i et marked ingen trodde var mulig å penetrere. Sjansen til å få være med på et slikt prosjekt var simpelthen for fristende til at jeg kunne si nei til det, sier Jakobsen i en pressemelding.

– Målet nå blir å få til å bli en enda mer superlokal og relevant avis - som samtidig evner å overraske. Det er mye Adresseavisen, med sin regionale fokus, ikke dekker, så jeg tror det skal være mulig å lage en avis som tilbyr noe annet og nærere.

Direktør for mediehus i Amedia, Morten Nilsen, er svært tilfreds med ansettelsen av en erfaren toppleder i Nidaros.

– Vi er overbevist om at Stig vil løfte Nidaros og sørge for at at vi tar en sterkere posisjon i et strategisk viktig marked for Amedia. Stig er en stødig redaktør som trives i utfordrerposisjon. Han er strategisk sterk, nytenkende og samtidig flink til å få med seg folk, sier Nilsen.

– Dette er en spennende og god ansettelse som redaksjonsklubben har sett fram til. Avklaringen har mye å si for veien for Nidaros. Vi er glad for at vi får en kompetent redaksjonell leder, og vi ser fram til å bli enda bedre kjent med Stig, sier Kine Tømmerdal.

Powered by Labrador CMS