NHST-sjef Hege Yli Melhus Ask slutter etter to år i toppjobben

Hege Yli Melhus Ask har sagt opp stillingen som konsernsjef i NHST Media Group.

Publisert Sist oppdatert

Det opplyser NHST i en melding torsdag.

- Hege har gjort en meget god jobb som konsernsjef og har ledet NHST Media Group gjennom to krevende år. Vi skulle gjerne hatt henne med videre, men respekterer selvfølgelig hennes valg. Arbeidet med å finne hennes erstatter er igangsatt, sier styreleder i NHST Media Group, Anette Olsen.Hun trekker frem at Ask har ledet konsernet i en periode hvor datterselskapene har gjennomført betydelige omorganiseringer og kostnadsreduksjoner, samtidig som selskapene har lansert en rekke nye digitale tjenester som har bidratt til å styrke virksomhetenes konkurransekraft.

- Sammen med alle pågående prosjekter bidrar dette til at de ulike virksomhetene i NHST er meget godt posisjonert til å utnytte de spennende mulighetene som endrede markedsforhold gir, sier Olsen.

- Jeg har hatt to lærerike og gode år i NHST Media Group. Vi har fått til mye i en krevende periode for konsernet og mediebransjen for øvrig. Beslutningen min handler om at jeg fortsatt ønsker en lederrolle med overordnet ansvar, men samtidig med større nærhet til den operasjonelle driften enn jeg har hatt som konsernsjef i NHST. Jeg er takknemlig for å ha ledet en organisasjon med så mange dyktige kolleger med et samfunnsoppdrag som sjelden har vært viktigere, sier Ask.

Ask fratrer 1. desember, og vil deretter være tilgjengelig for konsernet.

Powered by Labrador CMS