«Norges smarteste realitykjendis» og mer «Charterfeber»: Slik blir høsten på TV 3, Viaplay og Viasat

– Seerne kan forvente seg reinspikka underholdning og stor bredde, sier NENT-sjef Vegard Drogseth. Og Per Sandberg lover overraskelser i neste sesong av «Charterfeber».

Publisert

Nordic Entertainment Group (NENT) lanserer mandag sine planer for høsten, og de har store planer for hva TV-seerne kan vente seg. 

Vegard Drogseth, NENT-sjef, forteller til Medier24 at seerne kan glede seg til høsten. 

– De kan forvente seg reinspikka underholdning og stor bredde. Her er det noe for hele familien, sier han til Medier24. 

Selv gleder han seg mes til «Kjendismødrene» og «Besatt», en ny thriller på Viaplay. Han gleder seg også til en ny sesong av «Chaterfeber», hvor blant annet Linni Meister, Per Sandberg og Bahareh Letnes blir å finne blant deltakerne. 

– Jeg elsker å si ja til alle former for utfordringer, sier Sandberg til Medier24. 

Se intervjuet her: 

 Og Linni Meister og Svein Østvik kan avsløre overfor Medier24 at de gleder seg til ny sesong av «Charterfeber»: 

– Vi har jo kjent hverandre i 14 år, og er veldig gode venner. Det å kunne være på tur med Svein i en uke er noe av det mest fantastiske jeg har opplevd, sier Meister til M24. 

Østvik er enig med Meister: 

– Det er ganske få mennesker som klarer å holde det tempoet jeg klarer å holde, sa han, men det hadde visstnok Meister klart i løpet av den uka de var på chartertur sammen. 

Se Østvik og Meister her: 

Her er noen smakebiter fra resten av høstprogrammet: 

«Norges smarteste realitykjendis» 

NENT-sjef Vegard Drogseth
NENT-sjef Vegard Drogseth

Dette skriver NENT om programmet: 

«Hva er Norges høyeste fjell? Og hvordan fortsetter «mellom bakkar og berg …» Dette er spørsmål man må kunne svaret på om man skal krone seg med tittelen «Norges smarteste realitydeltaker.» I hver episode møtes to realitydeltakere til duell der intelligens og kunnskap testes i ulike kategorier. Etter fem runder ender deltakernes poengsum på et scoreboard. Scoreboardet følger hver episode til det til slutt står igjen med én vinner som kan titulere seg som Norges smarteste realitydeltaker. Programleder for serien er Mattis Mjåseth fra NRJ, og gjennom høsten quizes deltakere som Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe, Melina Johnsen og Iselin Michelsen, samt Aleksander Sæterstøl og Erik Sæter. I tillegg deltar blant andre også Siv Meyer og Ulrik Giske fra årets sesong av Ex on the beach». 

 

Chaterfeber – After Beach:

Dette skriver NENT om programmet: 

«Guttastemning, jentekors, strandliv, fest og sjekking er ingrediensene når vi følger gutte- og jentegjenger som går all in på Sydens fristelser. I Charterfeber – After Beach gir vi et unikt innblikk i Sydens partyparadis Gran Canaria! Bli med Ann Marielle med sine reality-venninner Ingrid fra Ex on the beach og Charlotte fra Paradise Hotel, Fetsund-gutta, Golden Boys fra Drøbak, jentegjengen fra Bodø og mange flere på tidenes ferietur»! 

 

Besatt: 

«Noen måneder har gått siden etterforskeren Max og advokatkona Asha mistet sønnen deres. I et forsøk på å komme seg videre søker Max seg til voldsavsnittet i Oslo og blir partner med den erfarne politimannen Sander, som kjenner godt til det kriminelle miljøet i hovedstaden.

Etterforskerparet blir satt på en sak som omhandler fire døde innvandrergutter. Det er ingen tegn til vold eller narkotika, og saken fremstår som et mysterium. Samtidig som at de etterforsker den tragiske saken begynner begge mennene å ha veldig ektefølte mareritt. En storm treffer byen, og gatene og bygningene blir oversvømt.

Per Sandberg og Bahareh Letnes blir med på Charterfeber.
Per Sandberg og Bahareh Letnes blir med på Charterfeber.

Max og Sander oppdager at en femte gutt var til stedet den skjebnesvangre kvelden – han kan være nøkkelen til å finne ut hva som skjedde». 

 

Kjendismødre: 

Dette skriver NENT: 

«De lever et jetset-liv med elleville kjendisfester, røde løpere og utlevering i sosiale medier. Med sterke meninger og ulike verdier kjemper de om oppmerksomhet i det nye medielandskapet. Gjennom seks episoder følger vi Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik og Linni Meister i opp- og nedturer i tilværelsen som mor, og får et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og foreldre. Vi møter de unge familiene i alle slags anledninger og får følge overgangen fra et tilsminket influencerliv til en ansvarsfull hverdag med bleieskift, amming og lite søvn».

Charterfeber:

Dette skriver NENT:

«Bli med på en reise til det forjettede land, Syden! Følg flere reisegrupper på sydenturen, der de kaster seg inn i alt Syden har å by på: båtturer, kamelsafari, paraplydrinker, badeland og sightseeing. Vi får være med Per Sandberg og Bahare Letnes på deres første chartertur, som selv om den er mindre komplisert enn andre reiser de har vært på, er spekket med nye opplevelser. I tillegg er selvsagt Svein Østvik på plass under solen, og denne gangen er han på tur med Linni Meister. Vi får også gjensyn med blant andre den alltid positive Fred Åge, Bjørge aka "løkmannen" og kona Tove, Ann Marielle og Aurora er tilbake med hvert sitt reisefølge, i tillegg til familier, vennegjenger og kjærestepar som er med på Charterfeber for første gang».

Powered by Labrador CMS