Freeman er den eneste gjenlevende slektningen til Charles Manson og hovedpersonen i Viaplay sin nye serie «Manson's Bloodline».
Freeman er den eneste gjenlevende slektningen til Charles Manson og hovedpersonen i Viaplay sin nye serie «Manson's Bloodline».

I 16 måneder har et filmteam fulgt barne­barnet til masse­morder Charles Manson. Nå blir det dokumentar

I Viaplays nye dokumentarsatsing «Manson’s Bloodline» gjør barnebarnet til Charles Manson, Jason Freeman, et forsøk på å forstå sin egen historie.

Publisert

 Jason Freeman er barnebarnet til kultleder i massemorder Charles Manson.

I Viaplay sin nye dokumentarserie «Manson’s Bloodline» forsøker Freeman å forstå mer av sin arv og hvordan det er å vokse opp som barnebarnet til en av USAs mest forhatte massemordere, skriver Viaplay i en pressemelding.

– Jeg har hatt en mørk sky rundt meg hele mitt liv. Jeg har tilbrakt hele livet mitt inn og ut av fengsel, forteller Freeman i serien. 

Freeman er Mansons eneste gjenlevende slektning, og har blant annet tatt opp alle samtalene mellom seg selv og bestefaren. Filmteamet har fulgt han i 16 måneder.

Charles Manson ble dømt til livstid i fengsel, for de grusomme handlingene han stod bak.
Charles Manson ble dømt til livstid i fengsel, for de grusomme handlingene han stod bak.

Viaplay skriver følgende i sin beskrivelse hva serien: 

«Historien om Charles Manson er like utrolig som den er tragisk. I løpet av juli og august i 1969 utførte «Manson-familien» en rekke drap på velstående personer i Hollywood, deriblant den gravide kjendisen Sharon Tate. Manson ble dømt til livstid i fengsel for mordene, selv om han ikke utførte dem selv, men hjernevasket sine «følgere» til å drepe».

Dokumentaren er langt fra den første i rekken om Charles Mansons liv og virke, men denne skal forhåpentligvis gi ny innsikt i hva konsekvensene har vært for Mansons nære familie. 

Viaplay-sjef Børge Nielsen er svært fornøyd med dokumentarserien, som får premiere på Viaplay i august. 

– Manson’s Bloodline er en fascinerende og skremmende dokumentarserie som gir oss et innblikk i livene til de som var tettest på Charles Manson, en av vår tids verste forbrytere, sier han i en melding. 

Powered by Labrador CMS