Konsernsjef Lise Vedde-Fjærestad
Konsernsjef Lise Vedde-Fjærestad

Nationen-eier med historisk resultat: 22,6 millioner i driftsresultat

Tun Media leverte et resultat på 22,6 millioner kroner i 2021.

Publisert

Tun Media som eier Nationen, Norsk Landbruk og Traktor, og som utgir Bondebladet på vegne av Norges Bondelag, fikk et driftsresultat på 22,6 millioner kroner i 2021.

Datterselskapet Nationen fikk et driftsresultat på 10,8 millioner. Dette er det beste resultatet i konsernets historie.

Konsernet har økt samlede inntekter på annonse og byrå, og har hatt vekst i brukerinntekter. Omsetningen økte med 6,5 millioner fra 2021 og endte på 149,1 millioner.

Konsernsjef Lise Vedde-Fjærestad er godt fornøyd med resultatet for fjoråret, og særlig at dette skyldes topplinjevekst.

– I tillegg til å levere gode økonomiske resultater har vi også opplevd vekst på alle våre publikasjoner. Nationen har vært en av avisene med størst vekst de siste årene og også våre fagblader Norsk Landbruk og Traktor har hatt vekst i abonnement og brukerinntekter, fortsetter Vedde-Fjærestad.

– I Nationen økte brukerinntektene med 3,5 millioner kroner og andelen rene digitale abonnenter fortsatt øker, sier Vedde-Fjærestad.

I 2021 kjøpte Amedia seg inn som hovedaksjonær i konsernet.

– Dette betyr nye muligheter for satsinger i Tun Media konsern, ikke minst ved at vi får tilgang på all kompetanse og ny teknologi som styrker oss i kampen om folks tid og penger. At Norges Bondelag valgte å fortsette som aksjonær gjør at vi beholder våre viktig tilknytning til landbruket, sier Vedde-Fjærestad.

Powered by Labrador CMS