Madeleine Strand er redaktør for blant annet Ditt Bryllup.
Madeleine Strand er redaktør for blant annet Ditt Bryllup.

Nå satser bryllups­magasinet «Ditt Bryllup» digitalt: Sam­arbeider med Mywedding.no

– Med Ditt Bryllups erfaring og kompetanse på bryllup og innholdsproduksjon og My Weddings treffsikkerhet, vil vi stå sammen om et sterkt produkt ut mot brudepar, sier Ditt Bryllup-redaktør Madeleine Strand i en pressemelding.

Publisert

Egmont sin bryllups-satsing Ditt Bryllup har eksistert på papir i 25 år, men nå er de også klare til å gi norske brudepar et digitalt tilbud - når de når inngår et samarbeid med Mywedding.no, som eies av Trondheim Media. Det skriver Egmont i en pressemelding.

– Vi inngår dette samarbeidet som en del av vår digitale strategi. Målet har hele veien vært å styrke de beste og mest solide merkevarene våre ved å gi brukerne et godt digitalt tilbud i tillegg til de fysiske magasinene, og dette er et stort steg i riktig retning, sier direktør i Egmont Ung, Martine Lunder Brenne i meldingen.

Målet er ifølge Brenne og Ditt Bryllup-redaktør Madeleine Strand at alle som skal gifte seg eller være bryllupsgjest, skal finne alt de trenger på siden.

– Ditt Bryllup har hatt en unik posisjon blant norske bruder gjennom 25 år. Å gifte seg er, uansett hvor enkelt du vil gjøre det, en av de største dagene i livet. Det er typisk et stort prosjekt paret skal gjennomføre sammen, med alt fra det konkrete rundt budsjett og planlegging til det følelsesmessige og drømmene som følger med. Og når brudeparet begynner sin reise mot den store dagen, begynner den for mange på Google, forklarer Strand og fortsetter:

– Derfor var det naturlig for oss å inngå et samarbeid med den nettsiden som står sterkest når brudene søker på alt fra brudekjoler og lokaler til gifteringer og buketter. Med Ditt Bryllups erfaring og kompetanse på bryllup og innholdsproduksjon og My Weddings treffsikkerhet, vil vi stå sammen om et sterkt produkt ut mot brudepar - og ikke minst mot alle andre, familie og venner, som involveres i bryllupet, og søker etter alt fra kleskoder og kotyme, til gavetips og talehjelp.

Powered by Labrador CMS