Aliette Ophiem, Nils-Ole Oftebro, Sarah-Sofie Boussnina, Filip Berg, Anna Åström og Valter Skarsgård.
Aliette Ophiem, Nils-Ole Oftebro, Sarah-Sofie Boussnina, Filip Berg, Anna Åström og Valter Skarsgård.

Ny krimsatsing fra MTG: Skandinaviske stjerner og norsk natur i Agatha Christie-stil

Torsdag er det premiere på «Svartsjøen».

Publisert

«I Svartsjøen blandes klassisk Agatha Christie-krim med norsk natur og en ung skandinavisk rollebesetning i en spenningsmettet cocktail». 

Slik presenterer TV3 serien som har premiere torsdag kveld på TV, samt gratis på Viafree. Serien har allerede vært tilgjengelig en tid på Viaplay. 

Historien starter med den dominerende pappagutten Johan fra Stockholm. Han bestemmer seg for å gjenåpne det nedlagte skisenteret Svartsjøen, som ble stengt på grunn av mystiske dødsfall for 20 år siden.

Sammen med kjæresten og en vennegjeng tar han over stedet, og de innleder en lystig tilværelse med ski, party og skjulte romanser.

- Men moroa slutter brått når uforklarlige ting begynner å skje. Noe dunker i veggene, kryptiske beskjeder dukker opp og en mystisk øyeinfeksjon går på rundgang. En grufull forhistorie avdekkes, og samtidig stiger paranoiaen og mistroen i gruppen, noe som leder til skjulte agendaer, seanser og mord, skriver TV3 om serien. 

Svartsjøen er en samproduksjon mellom MTG TV i Norge, Sverige og Danmark, samt den nordiske strømmetjenesten Viaplay

Og seiren kombinerer noen av de mest talentfulle skuespillerne akkurat nå, med noen erfarne ansikter.

Fra Norge finner vi Nils Ole Oftebro i rollen som den ordknappe og grinete Erkki, vaktmesteren på anlegget. Odin Waage spiller Jostein, som sammen med sin bror har leid garasjeplass på Svartsjøen for å reparere snøscootere.

Anderz Eide spiller Dag, Josteins eldre bror, en mer dominerende karakter som prøver å sabotere for den nyankomne vennegjengen, mens Christian Skolmen spiller stedets tidligere eier.

Resten av rollelisten besittes av Filip Berg, Sarah-Sofie Boussnina, Mathilde Norholt og Valter Skarsgård.

Powered by Labrador CMS