MTG tilbyr når alle brukerne av Viareal-appen muligheten til å bevege seg rundt på Paradise Hotel ved å bruke VR-teknologi. Foto: MTG Norway
MTG tilbyr når alle brukerne av Viareal-appen muligheten til å bevege seg rundt på Paradise Hotel ved å bruke VR-teknologi. Foto: MTG Norway

MTG satser på VR-teknologi: Nå kan fansen sjekke inn på Paradise Hotel med mobilen

- Dette er en opplevelse vi ikke kan gi gjennom TV-skjermen, sier Ole Peder Henriksen i Viareal Norway.

Publisert

MTG har satset stort på Paradise Hotel-universet, og utvider det nå ytterligere. Fra og med i dag kan fansen og andre interessere sjekke inn på hotellet med mobilen ved bruk av VR-teknologi, skriver MTG i en pressemelding. 

- Vi er glade for å kunne tilby en ny dimensjon til våre Paradise Hotel-fans. Vi vil fange følelsen av å være inne på hotellet, få en omvisning på hotellet, stupe i bassenget og oppleve paradiset på egenhånd. Dette er en opplevelse vi ikke kan gi gjennom TV-skjermen, sier Ole Peder Henriksen, content and marketing manager VR i Viareal Norway ifølge pressemeldingen. 

Tilbudet er laget i samarbeid med produksjonsselskapet Mastiff.  

 

Størst i Norden

Appen tilbyr alle som vil over 100 ulike vinkler og scener fra hotellet, og kan brukes både med og uten VR-briller. Ifølge pressemeldingen er denne løsningen den største av sitt slag i VR-markedet i Norden. 

- VR-bransjen er fortsatt i startgropen, men nye muligheter kommer hver dag. Vårt mål er å være ledende på digitalt mediebruk, sier Henriksen ifølge pressemeldingen. 

Tilbudet er det siste i rekken av flere ekstratilbud til Paradise Hotel-universet, og følger andre tilbud som nettspillet Paradise Hotel fantasy og nettbutikkløsningen Showtag, hvor seere kan få muligheten til å se hvor klærne deltakerne har på seg er kjøpt. 

Tilbudet finner brukeren i Viareal-appen, og er tilgjengelig i Norge fra 30. mai. 

Powered by Labrador CMS