Morten Hegseth blir programleder på TV 2

Skal lede realityserien Love Island etter Tone Damli Aaberge, men fortsetter i VGTV.

Publisert

TV 2 har sikret seg rettighetene til Love Island, som gikk på TV3 sist sesong. Programmet var ingen suksess for NENT Groups kanaler, men nå gjør TV 2 et forsøk - med en kjent profil fra Schibsted.

- Jeg er heftig begeistret og takknemlig for å kunne gjøre en programlederjobb for TV 2! Jeg har jo lenge sittet på sidelinjen og skreket av både beundring og frustrasjon for norsk reality, men nå skal jeg stå midt i kjernen og orkestrere det hele som en gal kapellmester. Dårlig reality er grusomt, mens god reality er noe av det beste som finnes. Så nå skal vi lage tidenes norske reality-serie. Noe annet er ikke et alternativ, sier Hegseth, og legger til:

- Men jeg får snart illebefinnende av realitydeltakere som gir ut dårlig musikk og bøker vi ikke trenger å lese. Så hvis jeg får lov av TV 2 skal jeg gi dem en musikalsk karantene etter sendt program.

Hegseth startet i VG allerede i 2007, og er en av VGTVs største profiler. Han har også en av Norges største podcaster sammen med Vegard Harm. Hegseth fortsetter i VG, selv om han skal lede ”Love Island” på TV 2:

- Harm og Hegseth-universet skal bestå, og vi kjører ny ”Panelet”-sesong denne høsten. Podcasten blir også helt uforandret og vi fortsetter med fast sending hver fredag, samt live-turné, sier Hegseth.

Programredaktør i TV 2, Jarle Nakken, er glad for å få Hegseth på laget:

- Morten kommer utvilsomt til å bli en viktig stemme i konseptet og hans rolle som programleder for ”Love Island” vil sette preg på produksjonen. Morten er en dyktig intervjuer, historieforteller og journalist. I tillegg er han er en av Norges mest populære influensere. Jeg er rett og slett veldig fornøyd med at han ønsker å være med å løfte Love Island-satsingen sammen med TV 2, sier Nakken.

Powered by Labrador CMS