Avbildet er Ingvild Jenhaug Korneliussen (prosjektleder, Nettavisen), Aleksandra Cybulska (kommersiell leder, Nettavisen), Sigrid Moe (designer, Nettavisen), Malin Moe Neeraas (konseptleder, Abel), Synne Siem (sosiale medier manager, Abel) og Tina Maria Karlseng Nygård (markedsfører, Nettavisen)

Nettavisen lanserer helsetjeneste

– For Nettavisen var det viktig å ikke lansere nok en tjeneste som ensidig fokuserer kun på én del av mennesket, sier prosjektleder Ingvild Jenhaug Korneliusen, 

Publisert Sist oppdatert

Nettavisen og ABEL lanserer nå en ny helsetjeneste, "Mitt Beste", som skal bidra til varige livsstilsendringer. Tjenesten retter seg mot mental, fysisk og sosial helse og skreddersys for hver enkelt deltaker.

Den 23. september lanserte de det nye helsekonseptet som fokuserer på helhetlig veiledning for å fremme sunne vaner. En av fagekspertene i prosjektet, lege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, beskriver situasjonen i Norge slik:

– 44 prosent av oss sliter med ensomhet, 6 av 10 er overvektige, og hvert år har over 20 prosent en psykisk lidelse. Vi er på feil kurs, sier Hjelle.

Konseptet gir deltakerne tilgang til en personlig helseveileder gjennom en app, hvor mål og aktiviteter utformes i ukentlige samtaler. Målet er varige endringer som fremmer god helse.

– Vi skreddersyr en helseplan som er tilpasset ditt utgangspunkt og mål, med resultatgaranti, sier innovasjonsdirektør i ABEL og konseptleder for Mitt Beste. , Malin Moe Neeraas.

Tjenesten kombinerer forskningsbasert veiledning med konkrete aktiviteter og er utviklet av leger, psykologer og andre helsefagarbeidere.

Mitt Beste er abonnementsbasert, og koster 1995 kr per måned for premiumproduktet.

Prosjektleder i Nettavisen, Ingvild Jenhaug Korneliussen, er stolt av å kunne presentere konseptet for leserne: 

– For Nettavisen var det viktig å ikke lansere nok en tjeneste som ensidig fokuserer kun på én del av mennesket. Vi var opptatt av at det ikke bare var kosthold, ikke bare slanking og ikke bare hjelp til hvordan man tenker og tror. Det er en profesjonell totalitet for å se hele mennesket.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS