Programleder Michael Andreassen i P4 har sending på torget i Arendal ved en tidligere sommerturne.
Programleder Michael Andreassen i P4 har sending på torget i Arendal ved en tidligere sommerturne.

– Sommerturneen har blitt en del av livet mitt og stemningen med å lage radio fra traileren i sommerbyer er det beste jeg vet

P4s Michael Andreassen flytter radiosendingene sine ut i radiokanalens rullende studio i sommer

Publisert

Like sikkert som at sommeren er her, så er P4s sommerturne like rundt hjørnet. Og radiokanalen har aldri før laget et så stort arrangement som denne gang.

Dette er 24. gangen P4 drar på sommerturné og skal besøke 16 byer på Sør- og Østlandet.

P4-programleder Michael Andreassen leder showet som skal innom byer og steder som Oslo, Lillesand, Farsund, Arendal, Kristiansand, Stavern, Skien, Grimstad, Kragerø, Larvik, Tønsberg, Drammen, Fredrikstad, Hvaler, Sandefjord og Drøbak, opplyser P4.

Til Medier24 forteller programlederen at han gleder seg til sommerturneen som starter straks.

– For meg er sommerturneen blitt en del av sommeren min. Stemningen i å lage radio fra traileren i norske sommerbyer er det beste jeg vet, sier han og fortsetter:

– Jeg lever i et norsk postkort i 3 uker sammen med tusenvis av lyttere som møter opp, så håper jeg at jeg klarer å formidle det til resten av landet. Jeg elsker det!

P4 har også fått med seg Se og Hør som skal lage liv og røre og kaste ut flaskepost.

I en pressemelding skriver P4 at arrangementet skal gjennomføres med aktiviteter, forskerfabrikk, matmarked og konkurranser.

– Hvorfor er sommerturneen blitt så viktig for P4, Andreassen?

– For P4 er det viktig å kunne møte lytterne våre der de er. Vi er jo på en måte i familie, og da er det fint å kunne bruke litt av sommeren sammen. Det blir som et tre uker langt sammenhengende slektstreff, ler han.

Powered by Labrador CMS