TV 2s Sarah Willand er årets kvinnelige medieleder: – Jeg er rørt

Organisasjons- og kommunikasjonsdirektøren i TV 2 danket ut konkurrentene i kampen om tittelen «årets kvinnelige medieleder».

Publisert

Sarah Willand er TV 2s organisasjons- og kommunikasjonsdirektør, og danket onsdag ut konkurrentene i kampen om å bli årets kvinnelige medieleder under Medienettverkets høstmøte.

Willand har sittet i TV 2s ledelse de siste årene, og kom til mediehuset fra Egmont tilbake i 2015.

I konkurransen om årets kvinnelige medieleder, danket hun ut Schibsteds Siv Juvik Tveitnes og redaktør i Arbeidets Rett, Guri Jortveit. 

Fra prisutdeler Helje Solbergs side ble det understreket at Willand har stått i stormen, jobbet for flere kvinnelige ledere og levert knallsterkt. 

– Jeg er rørt, sa Willand da hun takket for prisen og fortsatte: 

– Jeg er kanskje enda mer stolt av å stå her som TV 2-direktør. For den omstillingen vi har stått i, den har vært tøff. 

Se intervju med Willand her:

Slik presenterte juryen henne: 

«Sarah C. J. Willand (41) har gjennom fire år som organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2 vært med på en voldsom omstilling: Nedbemanning på 150 årsverk, ny organisasjon og to store flytteprosesser. Midt i alt dette slo #metoo innover TV 2, og Willand loset selskapet gjennom stormen og et generaloppgjør mot fortiden. Samtidig har hun styrket ledelse som fag i TV 2, sørget for å øke kompetansen – og ikke minst bidratt til flere kvinnelige ledere».

Powered by Labrador CMS