Podkast

MediaPuls 215: Vi samler våre beste innslag og sinte ranter fra det siste året til en «best of 2017» (del 1)

2017 er bak oss. Brexit. Trump. Russland. Falske nyheter. Mediemangfold. Plattformgiganter. Annonseinntekter vs abonnement. Mye syting. Mindre innovasjon. Og mange nye muligheter og utfordringer.

Publisert

 

MediaPuls produseres på et hjemmekontor i Tromsø og Oslo. Av to skjeggete mannfolk i deres beste alder som jobber direkte og indirekte i mediebransjen.

I over 200 episoder har MediaPuls dekket digitale- og sosiale medier i inn- og utland. Ofte med et kritisk blikk, men med latteren på lur. MediaPuls satser på å være litt underholdende og informerende.

I episode 215 og 216 ser vi tilbake på 2017.

Skru opp lyden. Gå deg en tur. Ta deg en treningstur. Eller bare meld deg litt ut.

Fordi du fortjener det. Og fordi vi tror du vil like det.

Uansett takk for at du hørte på oss i 2017.

Gleder oss til 2018.

Marius og Hans-Petter tror ikke det blir et mindre begivenhetsrikt år.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS