Podkast:

MediaPuls 2017: Vi starter året med litt skryt og noen spådommer. Utviklingen går framover, men det går sakte

2017 er historie. 2018 er så vidt i gang. MediaPuls er tilbake med ordinære episoder. Godt nyttår!

Publisert

MediaPuls begynner det nye året med et par raves. Nei, ikke rants, men raves. Skryt, der altså. Skryt av VG som gjør veldig mye bra på Snapchat og Apple som endelig har begynt å gi fra seg innsikt om hvordan publikum lytter til podkast.

Fortid, nåtid og fremtid

Med 2018 7 dager gammel er MediaPuls i gang med sesong 4. Og som alltid ved et nytt år, er det på sin plass å se litt tilbake på hva som har skjedd, men mest av alt se fremover på det vi tror vil skje.

GDPR vet vi vil skje. Facebook blir kanskje banken din, men vil AR og VR (endelig) bli mainstream? Hva med Amazon? Kommer de til Norge og Norden i 2018? Blir video enda viktigere? Kommer avisene til å satse på mikrobetaling eller papir? Og vil «alle» kutte TV-kabelen i år? Vil TV 2 Sumo bli en god strømmetjeneste? Spørsmålene er mange. Svarene ikke mange mange.

Per Fugellis farvel

Per Fugellis rørende farvel med Norge ble den mest likte, delte og kommenterte saken på sosiale medier i Norge i 2017. Med ordinære episoder er «sosiale medier siden sist»-spalten tilbake.

  • Disse sakene ble mest delt i sosiale medier i 2017
  • Mobiloperatørene vet hva vi bruker mobilen til

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS