MediaPuls 155: Rema 1000 fortsetter å bli sitt eget mediehus - nå også med TV-serie!

PODKAST: Rema 1000 tar mediehus-satsningen til et nytt nivå med egen TV-serie. «Butikkliv» er en dokusåpe om dagligvarelivet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Dagligvarekjeden Rema 1000 lanserte dokusåpen Butikkliv for kort tid siden. Serien er produsert av Rubicon TV og følger ansatte og kunder i en Rema 1000-butikk i Oslo.

MediaPuls har besøk av kommunikasjonsdirekten i Rema 1000, Mette Fossum, for å høre mer om butikkliv og den økende satsningen på å være sitt eget mediehus.

Valget i Frankrike gikk som det skulle. Som ekspertene hadde spådd, og meningsmålingene hadde vist. Er alt tilbake til det normale?

S-Town setter nye podkast-rekorder. Hans-Petter kommer med podkast-anbefalinger, og World of Journalism har publisert en rekke nye rapporter om verdens journalister – med en egen rapport om de norske. MediaPuls ser nærmere på høydepunktene.

Episodens tips: En god overskrift er ofte avgjørende for at saker blir lest. Headline Analyzer hjelper deg å skrive den perfekte overskriften.

I sosiale medier siden sist-spalten, ser vi nærmere på;

  • Facebooks TV-satsning går i gang allerede i juni
  • Nå kan du poste bilder på Instagram – uten Instagram-appen, og uten å gå via mobil

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

 

Powered by Labrador CMS