Administrerende direktør Randi Øgrey i Mediebedriftenes Landsforening.
Administrerende direktør Randi Øgrey i Mediebedriftenes Landsforening.

Sommerpraten:

MediaPuls 170: Mediene og journalistikken trenger hjelp i den vanskelige overgangen, mener Randi Øgrey

PODKAST: Møt MBL-sjefen i årets første sommerprat fra MediaPuls.

Publisert

Marius og Hans-Petter er på sommerferie, men MediaPuls tar ikke sommerfri av den grunn.

Hver uke har vi ny en ny gjest på besøk, og gjest denne gangen er ingen andre enn Randi Øgrey fra Mediebedriftenes Landsforening.

Her har Øgrey vært administrerende direktør siden 2011. Før MBL kom hun fra en stilling som administrerende direktør i Den Norske Bokhandlerforening, hvor hun hadde jobbet i 10 år.

Øgrey sitter i styret i Norsk Presseforbund og i Kopinor. Hun er styremedlem i News Media Europe og hun sitter også i WAN-IFRAs fundraising komite.

Marius tar en prat med Randi for å høre mer om hvordan hun ser for seg at journalistikken skal finansieres, og hva hun tenker om hva politikere bør gjøre i den overgangsfasen som norske mediehus befinner seg i.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podcast. Eventuelt via RSS-feed!

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS