Welance blir MB Flex: Mediabemanning satser på frilans og vikartjenester

Spår langt mer bruk av fleksibel arbeidskraft framover, og vil ta en «bit av kaka» for å levere den.

Publisert Sist oppdatert

Nylig ble det klart at Tommy Gaustad slutter i Welance, som han startet og har drevet sammen med rekrutteringsbyrået Mediabemanning. 

Gaustad går tilbake til radiobransjen og ny jobb i Digitalradio Norge.

Gaustad fortsetter imidlertid på eiersida i selskapet, som nå bytter navn og profil: Welance blir til MB Flex, og partner Ole Janzso fra Mediabemanning blir daglig leder og rådgiver for det nye byrået.

Ambisjonen er klar: Å kombinere det etablerte frilansmarkedet i Welance, med en stadig større etterspørsel av vikarer, prosjektmedarbeidere og ansatte til korte engasjementer.

- Vi ser en økt etterspørsel og en større endring i arbeidsmetodikken rundt, og da er tiden inne for en fokusert satsning på nye måter å bemanne bransjen på. MB Flex skal bistå med vikarer, engasjement- og prosjektansettelser og freelancere til byråer, mediehus og markeds- og kommunikasjonsavdelinger, forteller daglig leder i Mediabemanning, Henrik Sandberg i en melding om satsingen.

Janzso leder nytt byrå

Fleksibel arbeidskraft er ikke noe nytt for Mediabemanning, som lenge har levert vikartjenester og som for to år siden etablerte freelancenettverket WeLance. Nå blir begge tjenestene en del av det nye byrået, som får navnet MB Flex. Med dette vil MB Flex ha et rendyrket tilbud innen fleksibel arbeidskraft, uavhengig av arbeidsform.

Ole A. Janzso vil lede det nye byrået. Han har vært rådgiver og partner i Mediabemanning siden 2004.

- Vi har allerede snakket med mange i bransjen og blitt møtt med entusiasme og stor interesse for våre tjenester. Kombinasjonen av erfaring og kompetanse fra fagområdene og et stort kandidat og freelancenettverk gjør oss leveransedyktige fra dag én.

- Det er mye ny kompetanse der ute, og mange bedrifter som beveger seg inn i uoversiktlig farvann. Da er fleksible bemanningsløsninger en god måte å møte behovet for ressurser og kompetanse på, sier Ole Janzso.

Tommy Gaustad, som etablerte WeLance i samarbeid med Mediabemanning, går ut av den daglige driften. Men vil fortsette på eiersiden og sitte i selskapets styre.

Powered by Labrador CMS