Adelina Ibishi og Martin Lepperød overtok P3morgen i 2020. Her poserer de for Medier24, mens de avtroppende P3morgen-programlederne Markus Neby, Ronny Brede Aase og Silje Nordnes poserer med fansen i bakgrunnen.

Martin Lepperød slutter i P3morgen

– Hadde den startet litt senere på dagen, så kunne jeg hatt den jobben evig.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Under sending tirsdag morgen, slapp Martin Lepperød (28) nyheten om at han slutter i jobben som programleder for «P3morgen». Han har ledet programmet sammen med Adelina Ibishi (29) i to år. Det skriver NRK.

Under sendingen forteller han at grunnen til at han slutter er for at det er for tidlig på morgenen. Men han legger ikke skjul på at det er vemodig å slutte.

– Det er jo drømmejobben! Hadde den startet litt senere på dagen, så kunne jeg hatt den jobben evig, forklarer han.

Lepperød fortsetter i jobben som programleder ut februar. Hvem som tar over som Ibishis morgenmakker er ikke kjent.

Douen tok over P3morgen i 2020, da Markus Neby, Ronny Brede Aase og Silje Nordnes ga seg. Lepperød sier til NRK at samholdet i «den eksklusive morgengjengen» også vært et stort høydepunkt.

– Det er noe magisk med å stå opp sammen og bli kjent med dette livet hver eneste morgen og backe hverandre. Jeg kommer til å kjenne på kraftig fomo – i hvert fall den første tiden når jeg ikke står opp og henger med morgengjengen.

Men at han går ut av programmet betyr ikke at han gir seg i NRK. Til kanalen forteller han at han skal bruke det neste halve året på å utvikle nye ting for radio og TV.

Før jul ble det også kjent at Lepperød avslutter podkasten «Karakter» han har hatt sammen med kompisene og komikerne Josef Jonis og Henrik Farley.

Powered by Labrador CMS