Niklas Dyrhaug og Marthe Kristoffersen blir å se i Viasports kanaler i vinter.

Tidligere VM-vinner blir ski-ekspert for Viasport

Niklas Dyrhaug og Marthe Kristoffersen blir å se på TV som langrennseksperter til vinteren.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Langrennsprofilene Niklas Dyrhaug og Marthe Kristoffersen klare til å gjeste Viaplays vinterstudio i den kommende sesongen.

Dyrhaug er fortsatt aktiv langrennsløper, og satser mot den kommende langrennssesongen, mens Kristoffersen la opp som aktiv løper i 2017. Dyrhaug var blant annet på laget som tok VM-gull i Lathi på 4x10 kilometer i 2017, mens Kristoffersen har flere NM-gull på CV-en.

Gjennom sesongen kommer begge to til å være på plass i Viaplays splitter nye vinterstudio.

- I Marthe og Niklas tror vi at vi har funnet noen nye og spennende stemmer som vil være med å sette sitt preg på sporten de og vi elsker, sier sportssjef i NENT Norge, Kristian Oma.

Dyrhaug står for tiden utenfor landslaget. Målet er uansett å gå fort på ski denne sesongen i verdenscup, som igjen forhåpentligvis kan bidra til et OL-uttak. Når han ikke går renn vil skistjernen ta plass i Viaplays vinterstudio.

- Jeg gleder meg til å være en del av Viaplay-laget og bidra med kunnskap og erfaring rundt langrenn når jeg har anledning og ikke skal gå skirenn selv. Det er spennende å være med fra start i en nysatsing som jeg har troen på og gleder meg til å være en del av, sier Dyrhaug.

Marthe Kristoffersen gleder seg også til å formidle langrenn og dele av sine erfaringer, når hun skal gjeste vinterstudio.

- Jeg elsker langrenn, har vært med i gamet lenge og viet livet mitt til sporten. Nå jobber jeg som trener for et team selv og syns det er veldig gøy å få være med dyktige folk og belyse sporten fra en annen side. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring både som utøver og nå som trener til å formidle sporten på TV med alle som ser på, sier hun.

Powered by Labrador CMS