Fra venstre: Finn Dyngvold (tidligere medeier Austevoll Forlag), Henning Johansen (styreleder PM Vest Utvikling), Magnus Stangeland (aksjonær i Flyfisk AS og tidligere styreleder i Marsteinen), Bente Stangeland (daglig leder Flyfisk AS) og Reidar Hystad (daglig leder Sunnhordland).

Polaris Media kjøper lokalavisen Marsteinen

– Vi har gjort en grundig vurdering av hva som er best for fremtidig utvikling av Marsteinen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Polaris Media kjøper lokalavisen Marsteinen.

Lokalavisen i Austevoll blir dermed en del av Polaris Media Vest Utvikling AS, opplyser konsernet.

– Vi har gjort en grundig vurdering av hva som er best for fremtidig utvikling av Marsteinen, og er glad for å kunne informere om at vi nå har valgt en eier som vi vet er langsiktig og som forstår verdien av å satse for å utvikle lokalavisa videre, sier Magnus Stangeland og Finn Dyngvold.

De er aksjonærer i Flyfisk AS, som eier Marsteinen.

Avisen vil nå få tilgang til teknologiske løsninger og annonse- og abonnementsprodukter, opplyser redaksjonen. De vil også ha tett samarbeid med Polaris om kompetanseutvikling.

Styreleder i PM Vest Utvikling, Henning Johansen, mener det ikke er noen tvil om at staben har gjort en god jobb siden oppstarten i 1978.

– I en kommune med 2000 husholdninger er det en sterk prestasjon å ha et godkjent opplag på 2 000 eksemplarer, sier han.

– Vi har stor tro på at vi på en god måte kan støtte staben i Marsteinen i den videre utvikling av avisa. Lykkes vi med dette vil det også kunne gi grunnlag for økte inntekter fra digitale abonnement og annonser og dermed bidra til en mer robust, langsiktig finansiering av avisa, sier Johansen.

Powered by Labrador CMS