Partner Per Valebrokk, nyansatte Nina Ilefeldt og byråleder Marius Parmann i Storm Communications.

Nina Ilefeldt forlater Deloitte - går til Storm Communications

– Jeg har rett og slett blitt Storm-forelsket.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Storm Communications ansetter Nina Ilefeldt, opplyses det om i en pressemelding. Hun kommer fra rollen som leder av PR- og innholdsteamet i Deloitte Norge, som står for produksjon, publisering og distribusjon av Deloittes kommunikasjon.

Der jobbet hun med det meste innenfor både digital markedsføring og tradisjonell kommunikasjon.

- Storm viser for sine kunder at strategisk historiefortelling er et kraftig virkemiddel for nå frem til deg og meg i kampen om oppmerksomheten. De tenker stort og skaper imponerende resultater selv om de er få. Jeg har veldig troen på det de gjør, og er glad for å få komme på lag med så dyktige mennesker. Jeg har rett og slett blitt Storm-forelsket, sier Ilefeldt i meldingen.

Leder- og endringskommunikasjon

Den nye Storm-rådgiveren har bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen: I 2011 ble hun første medarbeider i kommunikasjonsbyrået Zynk et halvt år etter oppstarten og jobbet som rådgiver der i fem år. Deretter gikk hun til kommunikasjonsavdelingen i det kongelige hoff med faglig ansvar for internkommunikasjon i to år.

Ilefeldt har et særlig hjerte for leder- og endringskommunikasjon, et fagområde hun skrev oppgave om, og jobbet med både for det kongelige hoff og flere kunder tidligere.

- En ny strategi havner fort i skuffen om du ikke engasjerer medarbeiderne dine. Der har ledere på alle nivåer en nøkkelrolle, og de organisasjonene som får det til har en ledelse som erkjenner at det krever tydelige interne kommunikasjonsmål, kursing, måling og kontinuerlig strategisk historiefortelling. God internkommunikasjon har ikke blitt mindre viktig det siste året, mener Ilefeldt.

– Viktig for våre kunder

Byråleder Marius Parmann i Storm Communications er strålende fornøyd med ansettelsen til byrået som nå har åtte ansatte:

- Vi har lagt bak oss en travel høst og rigger oss nå for videre vekst inn i 2021. Hele veien har vi vært opptatt av å få tak i de beste folkene og i tillegg til Ninas brede og relevante bakgrunn, falt vi umiddelbart for hennes positive energi. Hun kommer til å bli viktig for mange av våre kunder.

Virksomheter som KMPG, Coop, NHO, Lindorff, Stor-Oslo Eiendom, Sbanken og Toyota står på den åpne kundelisten til Storm Communications. Byrået står også bak «Stormkast med Valebrokk og Stordalen», Norges mest populære næringslivspodkast, og byrået er hovedeier i teknologiselskapet Storm 121, som leverer datadrevet videokommunikasjon.

- Storm hadde mange fine kunder i inngangen til fjoråret og var heldig som fikk tillit fra enda flere nye i løpet av annerledesåret. Vi er stolte av resultatene vi har vært med på å skape for våre kunder og ser frem til et spennende år, sier Parmann.

Powered by Labrador CMS